Winkelmandje
Je hebt nog geen producten toegevoegd
Kaarten Bloemen Ballonnen Foto & Tekst
cadeaus
Alle
cadeaus
Uitnodigingen
Home > Cadeaus
Waar ga jij mee verrassen?

Online een cadeau bestellen voor elke gelegenheid

Een cadeautje of bedankje versturen aan een bijzonder persoon kan online eenvoudig en snel geregeld worden. Je kunt iemand bijvoorbeeld een lekker doosje chocolade als cadeau sturen bij een verjaardag of je Valentijn per post verrassen met een mooie bos rozen. Maar je kunt ook bij een geboorte je hippe, vrolijke geboortekaartjes ter felicitatie voorzien van een slabbetje en /of lieve knuffel of iemand beterschap wensen door een gezonde, energievolle fruitmand als cadeautje online te versturen. Wat je reden ook is, bij Greetz kun je kiezen uit honderden toepasselijke cadeaus, die je vandaag nog online kunt bestellen en verzenden.

Nog meer ideeën voor het sturen van een cadeautje

Er zijn oneindig veel redenen te bedenken om iemand te verrassen met een cadeautje. Nog leuker is het om iemand blij te maken met een kaart én cadeau. Hier volgen enkele tips:

Bedankt cadeaus: Iemand bedanken met een bedankt kaartje inclusief een flesje wijn, een stukje chocolade, een beautyproduct of een speciale bubble ballon is een kleine moeite met een verrassend groot effect.
Welkom thuis cadeaus: Is iemand voor lange tijd van huis geweest, bijvoorbeeld door een wereldreis of door een tijdelijk verblijf in het ziekenhuis? Dan kun je een welkom thuis ballon, boeket of chocotelegram als cadeau online bestellen en versturen.
Vriendin cadeautje: Wil jij je vriendin zomaar eens in het zonnetje zetten? Verras haar dan met een tijdschrift, een beauty verwenproduct, een lekkere zachte knuffel of speciale chocoladebonbons. Vandaag voor 22:00 uur je cadeautje online bestellen, is vandaag online versturen.

Niet alleen voor de leukste wenskaarten hoef jij de deur niet meer uit. Ook voor het meest geschikte cadeau shop je voortaan online bij Greetz.