ACTIE IS AFGELOPEN
Helaas, onderstaande actie is afgelopen. Je kunt deze kaarten nog wel bestellen, maar ze zijn niet meer gratis. Wel stellen we in april per dag 5000 gratis speciaal ontwikkelde ansichtkaarten beschikbaar die je kunt sturen naar die liefste vader, moeder, opa en oma in verpleeghuizen of andere woonvormen voor ouderen. Kijk snel op: www.greetz.nl/liefsperpost.


Hulpverleners werkzaam in bijvoorbeeld de zorg en bij de politie verdienen in deze tijd als geen ander een hart onder de riem of een bedankje voor al hun harde en liefdevolle werk. Daarom stelt Greetz heel de maand maart per dag 5000 kaarten beschikbaar, speciaal om hen in het zonnetje te zetten. Ken jij een hulpverlener waar je trots op bent en die een lief gebaar verdient? Volg onderstaande stappen, stuur een gratis kaart en laat weten dat je aan hem of haar denkt. Je betaalt alleen de postzegel zelf.

Tip:ken je geen hulpverleners persoonlijk? Stuur dan een kaart naar bijvoorbeeld een ziekenhuis of zorginstelling.


Kies hieronder je kaart

*ACTIEVOORWAARDEN:
- Deze actie is enkel geldig op bovenstaande kaarten.
- De kortingscode is 1x te gebruiken voor een gratis kaart exclusief postzegel.
- De code is niet te gebruiken in combinatie met andere kortingscodes.
- De code is geldig tot en met 31 maart 2020.
- Greetz stelt maximaal 5.000 kaarten per dag gratis beschikbaar. Is het maximum bereikt? Probeer het dan de volgende dag om 09:00u weer.