precies bezorgd zoals getoond

Onze bloemschikkers werken samen op 1 locatie, waardoor we elk moment van de dag precies weten welke bloemen op voorraad zijn. Zo kunnen we altijd exact het boeket maken wat jij hebt uitgekozen. Want als je beste vriendin dol is op roze lelies, wil je haar toch geen gele of witte sturen?

7 dagen per week bezorgd

Zeg het op jouw manier. Dat betekent natuurlijk ook dat je zelf kunt kiezen wannéér. Zo kunnen we jouw bloemen vandaag al bezorgen als je voor 13:00 uur bestelt. En we gaan nog een stapje verder, want alleen bij Greetz kun je ook bloemen op zondag laten bezorgen.

Bezorging wanneer jij wilt

Bij Greetz laat je op elk gewenst moment bloemen bezorgen, óók op zondag. Wil je vandaag nog iemand blij maken met een mooi boeket bloemen aan huis? Als je voor 13.00 uur bestelt, brengen we het boeket nog dezelfde dag. Voor elk Nederlands adres geldt dat we de volgende dag bezorgen als je voor 22.00 uur online bestelt. Koop bloemen en laat ze bezorgen door Greetz. Dat is de ideale manier om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt!

Speciale verpakking bloemen

Welke je ook kiest, we bezorgen al onze boeketten in een mooie geschenkverpakking. Daardoor is het een echte verrassing om ze uit te pakken. De verpakking verschilt per bestelling. Een bos bloemen wordt op water bezorgd in een mooie geschenkdoos. Brievenbusbloemen brengen we in speciale doos die door de brievenbus past en planten worden geleverd in bijpassende pot. De verpakking alleen al is een mooie verrassing!

8 dagen versgarantie

Als je bloemen bestelt bij Greetz, kun je vertrouwen op 8 dagen versgarantie. Zo weet je absoluut zeker dat de ontvanger extra lang kan genieten van de verrassing. Je weet ook altijd precies wat we leveren. Zoals je ze ziet op de site, zo bezorgen we je bloemen. Voor jou als klant geldt altijd een 100% tevredenheidsgarantie. We willen namelijk dat je de volgende keer ook weer bij Greetz bestelt.

Prijzen bezorging bloemen

  • Brievenbusbloemen € 2,95
  • Volgende dag: € 4,95
  • Zelfde dag: € 8,95
  • Zondag: € 9,95