Bezorginformatie boeken

GREETZ WEERBERICHT

Zon, strand, feestjes… wij houden van de zomer. Maar onze chocolade helaas wat minder. Zij kan niet goed tegen tropische temperaturen. En daardoor kunnen wij de kwaliteit niet garanderen, iets wat we juist zo belangrijk vinden.

Aanstaande woensdag 24-7 en donderdag 25-7 zijn dagen met hele hoge temperaturen. Daarom kunnen wij op die dagen jouw chocoladeverrassing helaas niet bezorgen. Maar, niet getreurd, je kunt tijdens het bestelproces natuurlijk wel voor bezorging op minder warme dagen kiezen :-)

Wie ga jij verrassen met koele chocolade of met een van onze andere verrassingen?

VANDAAGBEZORGING (WERKDAGEN)

Bestel je verrassing op werkdagen tussen 00:00 en 13:00. Kies voor 'Vandaag bezorging' op de bezorgdatum pagina en je verrassing wordt dezelfde dag nog tussen 17:00 en 22:00 bezorgd binnen Nederland.

Let op: de Waddeneilanden zijn uitgesloten voor vandaag bezorging.

MAANDAG T/M ZONDAG

Tot 22:00 uur kan je deze verrassingen bestellen voor bezorging van de volgende dag. Een andere dag kiezen kan natuurlijk ook. Jouw verrassing wordt van maandag t/m zaterdag tussen 08:00 en 20:00 uur bezorgd en op zondag tussen 09:00 en 18:00 uur. (Let op: onze zondagsbusjes hebben beperkte ruimte)

Let op: de Waddeneilanden zijn hiervan uitgesloten. Vanwege de overtocht met de boot is er een extra bezorgdag nodig. Tevens bezorgen we helaas niet op zaterdag en zondag op de Waddeneilanden.