NOG VRAGEN?

Neem contact op met onze klantenservice, bereikbaar van 08.30u - 22.00u

Kaarten en andere brievenbuspakketjes

VANDAAGBEZORGING (WERKDAGEN)

Bestel je verrassing op werkdagen tussen 00:00 uur en 13:00 uur. Kies voor 'Vandaag bezorging' op de bezorgdatum pagina en je verrassing wordt dezelfde dag nog tussen 17:00 en 22:00 bezorgd binnen Nederland.

Let op: de Waddeneilanden zijn uitgesloten voor vandaag bezorging.

MAANDAG T/M ZONDAG

Kaarten bezorgen we van dinsdag t/m zaterdag met PostNL. Op zondag en maandag kan dit per koerier, hiervoor betaal je een meerprijs. Jouw gewenste bezorgmoment kies je in de kalender. (Let op: onze zondagsbusjes hebben beperkte ruimte)

Morgen bezorgen?
Bestel van maandag t/m vrijdag voor 20:00 uur je kaart en je kaart kan nog de volgende dag door de postbode worden bezorgd. Dit is niet van toepassing op een pakketje naar jezelf. Na 20:00 uur maar voor 22:00 uur? Dan kan je voor een meerprijs voor 'morgen bezorging' kiezen. Je kaart wordt dan bezorgd met een koerier en je krijgt ook een track & trace code om je bestelling te volgen.

Uitnodigingen bezorgen
Let op! Uitnodigingen die vandaag voor 18:00 uur besteld worden kunnen de volgende dag bezorgd worden. Uitnodigingen die na 18:00 uur besteld worden hebben een levertijd van 2 dagen.