NOG VRAGEN?

Neem contact op met onze klantenservice, bereikbaar van 08.30u - 22.00u

Bezorginformatie taart & gebak

MAANDAG T/M ZATERDAG

Taarten en gebak bezorgen we alleen in Nederland van maandag t/m zaterdag met Dynalogic (gekoeld vervoer) en Packs . Op zondag bezorgen wij helaas niet.

Bestellen
Bestel van maandag t/m vrijdag vóór 18:00 uur en je taart of gebak kan nog de volgende dag worden bezorgd. Voor taarten en gebak bieden wij helaas geen same day bezorging aan.

Levering
Onze taarten en gebak worden van maandag t/m zaterdag gekoeld bezorgd, in het door jou gekozen tijdvak, door Dynalogic vanaf €6,95. Via een track & trace code kun je je bestelling volgen. Is de ontvanger niet thuis, dan wordt jouw verrassing automatisch door gepland naar de volgende leverdag. Om de versheid van taarten en gebak te waarborgen doet Dynalogic maximaal twee afleverpogingen.

Brownies, donuts en muffins worden maandag t/m zaterdag bezorgd door Packs vanaf €4,95. Via een track & trace code kun je je bestelling volgen. Is de ontvanger niet thuis, dan kan de ontvanger een nieuwe bezorgdag inplannen middels het ontvangen kaartje in de brievenbus.

    Waddeneilanden
    Enkel brownies, donuts en muffins worden op de Waddeneilanden bezorgd via Packs, met uitzondering van zaterdag en zondag.
    Let wel: het kan zijn dat hier een extra bezorgdag tussen zit in verband met de overtocht.