Naast mooie momenten, zijn bloemen ook zeer geschikt tijdens verdrietige perioden in het leven. Wij hebben een selectie van rouwboeketten ontworpen die zowel thuis kunnen worden neergezet bij de nabestaande als bij een crematie of uitvaart. De bloemen worden in een speciale verpakking op water bezorgd. Hierdoor bent u in de gelegenheid om de bloemen eerst naar uw eigen adres te versturen waarna u de bloemen zelf mee neemt naar het afscheid.

Bent u zelf niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn bij het afscheid, dan kunt u de bloemen laten bezorgen op het adres waar het afscheid plaatsvindt. Kies als afleverdatum altijd één dag voor de plechtigheid, zo weet u zeker dat de bloemen op tijd aanwezig zijn. De uitvaartondernemer zorgt ervoor dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheid.

Indien het afscheid al reeds heeft plaatsgevonden kunt u bij de nabestaande een mooi rouwboeket thuis laten bezorgen als blijk van medeleven.

Bij het schrijven van een condoleance tekst is het vaak lastig om de juiste woorden te vinden. Dit komt doordat het overlijden van een dierbare een emotionele gebeurtenis is en het laatste wat je wilt is dat de ontvangers de boodschap op een verkeerde wijze interpreteren. Het is voor sommige mensen zelfs zo moeilijk om een juiste condoleance tekst te vinden, dat ze liever niets laten horen. Het is fijn voor de nabestaanden om dit wel te doen.

Het sturen van een rouwkaart of condoleance kaart is een mooi gebaar. Een innige deelneming kan een grote steun zijn en mooie woorden kunnen soms troost bieden.

Na het kiezen van het rouwboeket heeft u de keuze voor het toevoegen van een kaart of minikaart naar keuze met persoonlijke boodschap.