Hoi, mijn naam is Bettine en ik ben bloemiste bij Greetz.
Van jongs af aan was het mijn droom om bloemiste te worden. Ik was áltijd bezig met bloemetjes en planten.

Elke twee maanden ga ik voor Greetz op zoek naar een nieuwe bloemen- en plantencollectie. Daarbij houd ik rekening met de verschillende momenten en seizoenen. Een verjaardag vraagt om een ander boeket dan een sterkte- of beterschapswens. Daarnaast verras je in de herfst met andere kleuren dan in de lente. Deze en nog veel meer trends (bijvoorbeeld op het gebied van interieur en mode) volg ik op de voet, zodat jij kunt kiezen uit de mooiste boeketten in de leukste vaasjes en potten.

✔ We stellen je boeket met veel liefde samen en pakken hem zorgvuldig in
✔ Bezorgd in de mooiste verpakking van Nederland
✔ Gegarandeerd 8 dagen genieten van je prachtige boeket

Benieuwd welke weg jouw verrassing aflegt nadat jij op de bestelknop hebt gedrukt? Bekijk de video.

De beste bloemisten staan 7 dagen per week voor je klaar!

Onze bloemisten in Aalsmeer staan 7 dagen in de week voor je klaar om voor jou de mooiste boeketten te maken. Alle bloemen worden dagvers van de veiling en kwekers naar de bloemisten gebracht. Onze gediplomeerde bloemisten zorgen er vervolgens voor dat hier prachtige boeketten van gemaakt worden. Alle stelen worden met de hand gebonden waardoor de boeketten een mooie losse uitstraling krijgen.

Trendy boeketten van een top bloemiste

Onze bloemiste Bettine maakt meerdere keren per jaar een collectie voor Greetz met mooie en innovatieve boeketten. Bettine kijkt naar de trends en kleuren die dat seizoen van toepassing zijn. Zo gebruikt zij in de herfst meer aarde kleuren zoals rood, oranje en bruin. In de lente meer vrolijke pastelkleuren de zomer is uitermate geschikt voor felle en vrolijke kleuren. In de winter maakt Bettine meer gebruikt van warme en licht kleuren. Een sneeuw-wit boeket of juist een boeket met warme kleuren voor de koude dagen.