Betekenis van de calla

Wát een eyecatcher is deze bloem. Denk je aan de calla, dan denk je aan zijn stoere stelen met aan het einde de gekleurde, bijzondere kelken in verschillende kleuren. Wit, roze, geel, rood, paars, oranje, groen of tweekeurig, de bloem is veelzijdig. In kleur, maar ook in betekenis. De calla staat namelijk symbool voor zuiverheid, schoonheid, geluk en sympathie.

MOMENTEN OM TE GEVEN

De symboliek maakt de calla een ideale verrassing voor verschillen de momente. Zo kun je een gelukswens cadeau doen of iemand laten weten hoe blij je met hem of haar bent. Maar deze bloem is ook geschikt om iemand te vertellen hoe trots je op diegene bent. Jij kiest je ontvanger, de stoere en klassieke uitstraling van de calla doet de rest.

VERZORGINGSTIPS

Een prachtige bloem, die calla. Daar wil je lang van kunnen genieten. Een goede verzorging is dan ook belangrijk. Pak de bloemen bij de steel vast en snijd die steel zo'n 3-5 centimeter schuin af met een scherp mesje. Plaats de callá's in een schone vaas met schoon water en voeg snijbloemenvoedsel toe.