Op zoek naar een bloemist in Delft?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren de meest verse bloemen in Delft. Zoek dus niet verder naar een bloemist in Delft. Greetz koopt haar bloemen in bij kwekers en de bloemenveiling waardoor onze bloemen altijd dagvers zijn. De bloemen worden dezelfde dag nog tot boeketten verwerkt in onze boeketterie. Via deze weg kunnen wij garanderen dat de ontvanger in Delft 8 dagen van zijn of haar bloemen kan genieten. Jouw boeket met dagverse bloemen wordt gemaakt zodra jij je bestelling bij Greetz hebt geplaatst. Wanneer de bloemiste klaar is met jouw boeket pakken wij deze zorgvuldig in waarna de koerier deze bij ons ophaalt en voor jou bezorgd in Delft. Bestel vandaag nog je boeket en tover een glimlach tevoorschijn op het gezicht van de ontvanger.

Bloemen bezorgen Delft

Ben je net te laat thuis om nog naar een bloemwinkel in Delft te gaan. Of kom je niet uit delft maar woont daar een dierbare van jou die je wilt verrassen met bloemen. Geen probleem! Op welke dagen wij bloemen leveren? Greetz levert 7 dagen per week de verste bloemen in Delft, óók op zondag. Wil je dezelfde dag nog bloemen laten bezorgen, ook dit kan bij Greetz. Bestel voor 13:00 uur op werkdagen en wij bezorgen de bloemen nog dezelfde dag in Delft. Vergeet jij wel eens een jarige of jubilea, dit kan verledentijd zijn. Bij Greetz kan je al je orders al ruim van te voren inplannen, op deze manier vergeet je nooit meer een belangrijke gebeurtenis.

Bloembollenvelden bij Delft

Wie is er niet dol op die prachtig uitgestrekte bloembollenvelden. Wanneer je een fietstocht in de omgeving van Delft maakt, kom je er verschillende tegen. Geef dit prachtige gevoel cadeau door een mooi boeket te sturen met verschillende bloemsoorten. Te denken aan rozen, gerbera’s of chrysanten. Zeg het op jouw manier en verras een dierbare met een passend boeket.

Greetz bezorgt bloemen in heel Nederland: