Op zoek naar een bloemist in Groningen?

Zoek niet verder naar een bloemist in Groningen, wij leveren dagverse bloemen direct van de kweker bij jouw adres in Groningen. Hoe? Vraag je je waarschijnlijk af. Wij werken samen met vele kwekers en de bloemenveiling. De bloemen gaan direct naar onze boeketterie toe waarna deze door onze gediplomeerde bloemisten tot een mooi boeket verwerkt worden. Op deze manier kunnen wij garanderen dat je 8 dagen van je boeket kan genieten. Zodra onze bloemist jouw boeket heeft geschikt komt onze koerier deze ophalen om naar Groningen te brengen.

Bloemen bezorgen Groningen

Ligt Groningen niet naast de deur voor jou, maar wil je toch iemand daar verrassen met een mooie bos bloemen, dat kan! Greetz bezorgd jouw boeket op alle dagen van de week dagvers in Groningen, ook op zondag. Wil je iemand vandaag nog verrassen? Bestel dan op werkdagen voor 13:00 uur je boeket en wij leveren nog dezelfde dag in Groningen. Voor 22.00 uur besteld is de volgende dag bezorgd in Groningen. Zet je orders alvast klaar in MyGreetz en je vergeet nooit meer je dierbare te verrassen.

Je bloemen vooruit bestellen kan natuurlijk ook, zet jouw order nu alvast klaar en vergeet nooit meer een verjaardag of ander speciaal moment.

Bloemenbuurt Groningen

Wist je dat er in Groningen zelfs een buurt volledig vernoemd is naar bloemen. De straatnamen zijn vernoemd naar allerlei bloemsoorten, te denken aan de hortensialaan, de begoniastraat en de zonnebloemstraat. Laten wij bij Greetz al deze bloemsoorten nou ook verkopen. Hoe leuk is het om iemand te verrassen met dezelfde bloemen als de straat waar ze in wonen! Zeg het op jouw manier.

Greetz bezorgt bloemen in heel Nederland: