Ben je op zoek naar Advies en Tips voor bloemen? Wij helpen je graag een handje! Bij Greetz hebben we bloemen voor alle momenten, ben jij op zoek naar een speciale bloem voor een speciaal moment? Wij hebben verschillende tips hier voor je op een rijtje gezet welke bloem je het beste voor een moment kunt versturen. Een roos staat voor liefde, maar wist jij ook dat je een orchidee kunt sturen om vriendschap te vieren? Daarnaast past bij elke interieurstijl een ander boeket. Wil jij weten welk boeket het beste bij welke interieurstijl past? Kijk dan snel op deze pagina. Er zijn duizenden verschillende bloemsoorten. Wil jij meer weten over de bekendste bloemsoorten? De roos, de lelie, de tulp of de chrysant? Neem dan gauw een kijkje op deze pagina. Bloemen zijn er voor iedereen, voor je moeder, je tante, zus, nicht, oom, buurman of buurvrouw. Maar welk boeket stuur je nou naar wie? We helpen je graag bij het uitzoeken van het perfecte boeket voor elke ontvanger!

Een boeket versturen zonder deze eerst zelf gezien te hebben is natuurlijk best spannend. Bij Greetz doen wij ons uiterste best om een glimlach te bezorgen op het gezicht van de ontvanger. Wil jij zien hoe de boeketten daadwerkelijk aan komen bij klanten? En wil je meer weten van wat anderen vinden van Greetz bloemen? Bekijk hier 4 verhalen van blije klanten. Wacht niet langer en bestel jouw boeket en tover zelf een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Aalsmeer staat in Nederland bekend om de bloemenveiling, hier komen al onze bloemen dan ook vandaan. Heb jij altijd al willen weten waar komen onze bloemen nou écht vandaan komen? Neem dan gauw een kijkje op deze pagina en ontdek hoe jouw bloemen worden verstuurd!


Hoeveel wil je uitgeven?

Wij bieden al boeketten aan vanaf € 13,99 (excl. verzendkosten). Kies je verrassing.

Bij Greetz hebben we boeketten en planten in alle soorten en maten, geschikt voor allerlei verschillende momenten en ontvangers. Vrolijke verjaardagsboeketten, stijlvolle beterschapsboeketten en hippe planten. Wist jij dat we ook brievenbusbloemen in het assortiment hebben? Ja, je leest het goed! Deze bloemen passen écht door de brievenbus! Zo hoeft de ontvanger dus niet per se thuis te blijven om de verrassing in ontvangst te nemen, maar kan de bezorger de brievenbusbloemen in de brievenbus doen. De brievenbusbloemen worden verpakt in een speciaal folie waardoor ze 5 dagen zonder water en voeding kunnen. Ontdek ons brede assortiment hier! Hier vind je o.a. informatie over trends en seizoenen. Onze bloemiste Bettine kan je van alles vertellen over decoratietips, schiktips en vaastips!