Heb je hulp gehad tijdens je verhuizing, heeft iemand je geholpen met klussen of wil je iemand bedanken voor een heerlijk diner? Genoeg momenten om dankjewel te zeggen. Hoe kan dat nou beter dan met een bos bloemen? Maar welke bloemen kies je dan? Onze bloemiste Bettine geeft je wat inspiratie:

Zeg bedankt met een boeket

Wie wil jij bedanken? Zeg het met een boeket! Bij Greetz kun je kiezen uit de allermooiste boeketten, elk seizoen met liefde samengesteld. Voeg een bijpassend kaartje toe en maak de verrassing helemaal compleet.

Een bedankt boeket voor elk moment

Bedanken kan op wel 1000 verschillende manieren en voor minstens net zoveel momenten. Bedanken voor het helpen tijdens de verhuizing, bedanken voor de hulp tijdens een kraamperiode, bedanken omdat je moeder altijd voor je klaar staat als je oppas nodig hebt of bedanken voor de steun tijdens een moeilijke periode. Verstuur een prachtig boeket om de ontvanger te bedanken voor zijn of haar hulp!

Welke bloem kies je?
Bedankt voor die bloemen

Tover een glimlach op het gezicht van de ontvanger door hem of haar te verrassen met een mooie bos bloemen. Want zeg nou zelf, jij wordt toch ook vrolijk van een pakketbezorger op de stoep met daarin een verrassing om jou flink in het zonnetje te zetten? Verstuur die glimlach en maak de verrassing extra speciaal met een boeket.