Home > Bloemen > Momenten > Gefeliciteerd

Er zijn ontzettend veel redenen om iemand te feliciteren. Maak dit moment extra speciaal en tover een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Weet je niet welke bloemen je moet kiezen? Onze bloemiste Bettine geeft je wat inspiratie:

Felicitaties met een boeket

Felicitaties worden extra speciaal met bloemen! Feliciteer met een bos bloemen en maak dit moment extra speciaal voor de ontvanger. Wil je de bloemen vandaag nog laten bezorgen? Bestel dan voor 13:00. Wil je de gefeliciteerd bloemen morgen laten bezorgen? Plaats dan je bestelling voor 22:00.

Zeg "Gefeliciteerd" met bloemen

Er zijn heel veel verschillende redenen om iemand te feliciteren. Uiteraard met een verjaardag, maar je kunt ook feliciteren als iemand geslaagd is voor zijn/haar diploma, een nieuwe baan heeft, een nieuw huis gekocht heeft of zwanger is. Verras de ontvanger en verstuur een gefeliciteerd boeket.

Welke bloem kies je?
Hoera geslaagd!

Examenuitslag is altijd super spannend! Wil je feliciteren met het diploma dat nu dan ein-de-lijk maar dan toch in the pocket is? Maak de verrassing extra groot en verras de geslaagde met een mooie bos bloemen.