Home > Bloemen > Momenten > Kerst

Verras met het ultieme kerstgevoel

De decembermaand en in het bijzonder kerst is een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen

jaar. Wie heeft jou zo’n mooi jaar bezorgd? Je lief omdat hij je altijd aan het lachen maakt, geweldige moeder die altijd voor je klaarstaat of beste vriendin voor al die gezellige avondjes. Verras diegene op jouw manier met mooie bloemen of planten.

Dit jaar zijn warme kleuren zoals donkerrood, donkeroranje, donkerroze en veel bladgroen dé kersttrends. Rode rozen staan voor de liefde die je voor iemand voelt, terugblikken op een fijne periode en iemand hiervoor bedanken doen we met de lisianthus of met de roze roos en een amaryllis geeft een gevoel van vriendschap en genegenheid.

Zit jouw bloem hier niet tussen, verras dan een kerststukje vol met fijn bladgroen dat een frisse en tegelijkertijd warm gevoel in huis geeft. Of met een klein kerstboompje, want als íets kerst uitstraalt…

Kerststuk bestellen voor het ultieme kerstgevoel

Kerstboeketten en kerststukjes, ze zijn er in alle soorten en maten. Heb jij geen groene vingers en is bloemschikken niet aan jou besteed? Bestel dan een leuke (kerst)verrassing en bezorg jouw familie en vrienden een onvergetelijke kerst! Bij Greetz kun je terecht voor al je kerstbloemen, van een kerstboeket tot een kerststukje. Wil je liever een kerstboom versturen? Ja, je leest het goed, een kerstboom! En het allerleukste; hij past door de brievenbus!

Vandaag besteld = morgen bezorgd!

Je kunt je kerststuk online bestellen bij Greetz. Bestel je voor 22:00? Dan bezorgen wij jouw verrassing morgen bij de ontvanger. Zijn de kerstdagen al bijna aangebroken en wil je de verrassing vandaag nog laten bezorgen? Bestel dan voor 16:00.