Home > Bloemen > Momenten > Kerst

Wil je jouw vriend(in), familielid, collega of kennis verrassen met kerst? Onze bloemiste Bettine geeft je wat inspiratie:

Kerstboeket bezorgen

Bij Greetz kun je kiezen uit een uitgebreid assortiment kerstboeketten. Ga jij voor de rode Jingle Bells of voor de witte Let it Snow? Maak kerst compleet en verras de ontvanger met een prachtig kerstboeket. Bij wie ga jij een kerstboeket laten bezorgen?

Kerststuk bezorgen

Kerst is het perfecte moment voor bloemen. Wil je liever een kerststukje versturen? Bekijk dan ons assortiment en laat vandaag nog een kerststuk bezorgen! Bestel je voor 22:00? Dan kunnen we morgen al je kerststukje bezorgen.

Wist je dat je zelfs een kerstboom door de brievenbus kunt laten bezorgen?

Kerststuk bestellen voor het ultieme kerstgevoel

Kerstboeketten en kerststukjes, ze zijn er in alle soorten en maten. Heb jij geen groene vingers en is bloemschikken niet aan jou besteed? Bestel dan een leuke (kerst)verrassing en bezorg jouw familie en vrienden een onvergetelijke kerst! Bij Greetz kun je terecht voor al je kerstbloemen, van een kerstboeket tot een kerststukje. Wil je liever een kerstboom versturen? Ja, je leest het goed, een kerstboom! En het allerleukste; hij past door de brievenbus!

Vandaag besteld = morgen bezorgd!

Je kunt je kerststuk online bestellen bij Greetz. Bestel je voor 22:00? Dan bezorgen wij jouw verrassing morgen bij de ontvanger. Zijn de kerstdagen al bijna aangebroken en wil je de verrassing vandaag nog laten bezorgen? Bestel dan voor 16:00.