Home > Bloemen > Momenten > Nieuwe Woning

Jaaaa, een nieuwe woning! Wat is er nou leuker om - als je na veel bloed, zweet en tranen van de verhuizing - dan EIN-DE-LIJK in je nieuwe stekkie zit en de deurbel gaat...DING DONG! Een verrassing van Greetz! Verstuur een boeket of een plant naar iemand die pas verhuisd is om zijn of haar huis alvast wat op te vrolijken!

Verras met een boeket van Greetz

Er is altijd een reden voor een bloemetje... Zo ook een nieuwe woning! Als je pas verhuisd bent is alles nog leeg en kaal, hoe leuk is het dan om verrast te worden met een prachtig boeket van Greetz? Wacht niet langer en tover een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Bedank de sjouwers

Ben jij pas verhuisd en wil jij degene die jou geholpen heeft bedanken voor alle hulp tijdens het inpakken van de keukenkastjes, het sjouwen van de zware verhuisdozen, het boren van gaatjes en het schoonmaken van de (nieuwe) badkamer? Verras met een prachtig boeket van Greetz.

Verras met een plant

Planten zijn bij uitstek geschikt om mee te verrassen als iemand onlangs is verhuisd. Maak de verrassing extra compleet met een kaart, speciaal voor nieuwe woning. Dan heeft de ontvanger sowieso een prachtig boeket (mét kaart) in huis om de keukentafel mee op te leuken!