Home > Bloemen > Momenten > Valentijn

Rozen bezorgen

Wil jij op Valentijnsdag een prachtige bos rozen laten bezorgen bij jouw grote liefde? Bij Greetz kun je kiezen uit een ruim assortiment aan (rode) rozen! Rode rozen staan namelijk symbool voor de eeuwige liefde en zijn daarmee de perfecte bloemen om mee te verrassen tijdens Valentijnsdag. Verras jouw Valentijn met een liefdesboeket om te laten zien hoe gek jij op haar bent!

Welke bloemen kies je?
Verras je geliefde

Is een bos rozen alleen niet voldoende om aan jouw grote liefde te laten zien hoeveel je van haar houdt? Kies dan voor een bos bloemen gecombineerd met nóg een cadeau. Bij Greetz heb je de keuze uit chocolade,wijn, Rituals of ga voor een grote knuffelbeer. De bos bloemen worden dan samen met het cadeau bij de ontvanger thuisbezorgd!

Romantische bloemen

Naast prachtige liefdesboeketten hebben we ook een aantal planten speciaal geselecteerd voor Valentijnsdag! Wil jij verrassen met een origineel cadeau op Valentijnsdag? Verras je geliefde dan met een plant! Schattige potroosjes in een betonnen pot met een hartje,lieve begonia's in een houten kistje met een hartje of ga voor een vetplant in de vorm van een hartje!

Bloemen bezorgen op Valentijnsdag 14 februari 2018

Valentijnsdag is het perfecte moment om jouw geliefde eens flink in het zonnetje te zetten! Hoe kan dat nou beter dan met een prachtige bos bloemen? Ook dit jaar hebben we bij Greetz weer enorm ons best gedaan om de mooiste liefdesboeketten en valentijnsboeketten samen te stellen. De bloem van de liefde, de rode roos, schittert uiteraard in elk boeket. Wist je dat er zelfs rozen bestaan die door de brievenbus passen? Een pakketje liefde door de brievenbus! Bestel je op 13 februari voor 21:00 en wij zullen de bloemen bezorgen op Valentijnsdag!

Oeps, vergeten!

Oeps, is het al 14 februari en ben jij vergeten om bloemen te bestellen? Geen paniek! Bij Greetz geldt namelijk bij bestellingen tot 13:00 vandaag besteld vandaag bezorgd! Dus als jij nu gauw een mooie bos rozen uitzoekt zullen wij jouw valentijnscadeau vandaag bezorgen bij de ontvanger.
Enne... Wij zullen niet verklappen dat je aan de late kant was, je was toch 'precies op tijd'? ;-)