Home > Bloemen > Momenten > Valentijn

Welke bloemen geef je op Valentijnsdag?

Valentijnsdag is dé dag dat je iemand die je lief hebt extra aandacht geeft. Dat kan prille liefde zijn, de liefde van je leven, je allerliefste mama, jouw beste vriendin of misschien wel je geheime lover. Voor al die liefdes zijn er prachtigebloemen met elk een bijzondere symboliek. Ben je benieuwd welke dat zijn? Onze bloemiste Bettine vertelt er alles over.

BETEKENIS

Rozen bestaan uit hartvormige blaadjes die liefde en vertrouwen symboliseren. De doornen geven echter aan dat die liefde niet altijd makkelijk en mooi is. Er zijn veel kleuren rozen en elke kleur heeft een eigen betekenis. Rood is de bekendste kleur, die staat voor ... liefde. Een witte roos staat voor échte liefde, waardigheid, reinheid en puurheid. Roze voor geluk en dankbaarheid. Oranje voor verlangen, waardering en sympathie. Geel staat voor vriendschap en verbondenheid.

Bloemen bezorgen op Valentijnsdag 14 februari 2020

Valentijnsdag is het perfecte moment om jouw geliefde eens flink in het zonnetje te zetten. Hoe kan dat nou beter dan met een prachtige bos bloemen? Ook dit jaar hebben we bij Greetz weer enorm ons best gedaan om de mooiste liefdesboeketten en valentijnsboeketten samen te stellen. De bloem van de liefde, de rode roos, schittert uiteraard in elk boeket. Wist je dat er zelfs rozen bestaan die door de brievenbus passen? Een pakketje liefde door de brievenbus! Bestel op 13 februari voor 22:00 en wij zullen de bloemen bezorgen op Valentijnsdag.

Oeps, vergeten!

Oeps, is het al 14 februari en ben jij vergeten om bloemen te bestellen? Geen paniek! Bij Greetz geldt namelijk bij bestellingen tot 13:00 vandaag besteld vandaag bezorgd! Dus als jij nu gauw een mooie bos rozen uitzoekt zullen wij jouw valentijnscadeau vandaag bezorgen bij de ontvanger.
Enne... Wij zullen niet verklappen dat je aan de late kant was, je was toch 'precies op tijd'?