Home > Bloemen > Ontdek ons assortiment

Ontdek het uitgebreide assortiment bloemen en planten

Benieuwd naar ons assortiment? Ontdek ons assortiment bloemen en planten op deze pagina! Van boeketten tot planten, van bloemen die door de brievenbus passen tot rouwboeketten.

Boeketten

Voor boeketten ben je bij Greetz aan het juiste adres. Elk seizoen doen wij ons uiterste best om de prachtigste boeketten samen te stellen, uiteraard helemaal volgens de laatste trends! Bloemen voor een verjaardag, bloemen voor de zieke, bloemen voor een nieuwe woning, bij Greetz vind je het allemaal.

Planten

Laat de ontvanger extra lang genieten van zijn of haar verrassing en kies een plant. Elke plant heeft een unieke pot die de ontvanger kan hergebruiken zodra de plant is uitgebloeid!

Brievenbusbloemen

Wist jij dat het ook mogelijk is om te verrassen met bloemen die door de brievenbus passen? Dankzij de unieke folie waarin de rozen worden verzonden kunnen deze brievenbusbloemen 5 dagen zonder water en voeding. De bloemen slapen zo tijdens hun reis per post. De ontvanger mag ze wakker maken bij ontvangst!

Bloemen met cadeau

Wil je de ontvanger eens extra in het zonnetje zetten? Verras dan extra groots met bloemen én een cadeau. Je kunt kiezen uit bloemen met wijn, bloemen met chocolade of bloemen met beauty.