Home > Bloemen > Ontdek ons assortiment

Ontdek ons assortiment

Iemand feliciteren, bedanken of een steuntje in de rug bezorgen? Bij Greetz hebben we voor elk moment kleurrijke boeketten, mooie planten en allerlei soorten zaden voor de doe-het-zelver. En voor die extra persoonlijke touch voeg je een kaart toe met daarop jouw lieve woorden.

BOEKETTEN

Ze geven extra kleur aan je verrassing.... Bloemen! Onze bloemiste Bettine stelt elke twee maanden een nieuw bloemenassortiment samen, passend bij het seizoen en de laatste trends. En bij Greetz verras je nooit met een boeket alleen. Zo kun je een mooie vaas toevoegen, laten inpakken in persoonlijk cadeaupapier met naam of eigen foto. Zo pak je écht uit :-).

PLANTEN

Of het nou gaat om luchtzuiverende planten, citrusboompjes, stoere planten of lieflijke varianten met bloemetjes, bij ons heb je voor elke ontvanger een geschikte plantenverrassing. En zeg je plant, dan zeg je plantenpot. Al onze planten zijn voorzien van hippe potten, geselecteerd door onze bloemiste.

BRIEVENBUSBLOEMEN

Wist je dat het bij ons mogelijk is om iemand te verrassen met bloemen die door de brievenbus passen? Dankzij de unieke folie waarin de rozen worden verzonden kunnen deze bloemen vijf dagen zonder water en voeding. De bloemen slapen eigenlijk tijdens hun reis, wachtende op de ontvanger die hen wakker komt maken.

ZADEN & BLOEIPOTLODEN

Voor de liefhebber van tuinieren hebben we een mooi cadeautje. Zakjes vol met zaden om eigen munt, klavertje vier, vergeet me nietjes, aardbeien, bloembolletjes en eetbare bloemen te kweken. Of bloeipotloden, potloden die uitgroeien tot plantjes en bloemetjes als je deze in de grond zet. De zaaikalender en de grondtablet maken de verrassing compleet.

BOEKET MET CADEAU

Wil je de ontvanger groots verrassen? Bezorg hem of haar dan een glimlach van oor tot oor met een boeket én een cadeau. Zo kun je kiezen voor een boeket met heerlijke fles wijn, een boeket met zoete chocolade of een boeket met een ontspannende beauty verrassing.

ZEG HET OP JOUW MANIER

Bloemen en planten maken je blij. Welke je ook kiest, wij zorgen ervoor dat de ontvanger er lang van kan genieten. Onze boeketten en planten gaan van de bloemenveiling direct naar de ontvanger, zodat ze vers aankomen én bloemen minimaal 8 dagen mooi blijven. Voor die extra persoonlijke touch kun je een kaart toevoegen aan je verrassing of je boeket laten inpakken in cadeaupapier met naam of eigen foto. Zo pak je écht uit ;-)