Home > Bloemen > Voor wie

Valt er wat te vieren, maar kun je er niet bij zijn? Verras hem of haar en geef een bos bloemen of plant cadeau. Want zeg nou zelf, jij wordt toch ook blij van een prachtig boeket vol met gekleurde bloemen of een leuke plant voor in huis? Bij Greetz vind je de perfecte bloemen en planten in alle soorten en maten.

Bloemen voor hem

Is jouw vader, vriend, man of broer binnenkort jarig of valt er wat te vieren? Verras hem dan met een bos bloemen of een leuke plant! Greetz heeft verschillende planten en bloemen voor mannen, zo zijn er bloemen die geleverd worden met een fles Merlot of Chardonnay. Maak het cadeau compleet en voeg een leuke wenskaart toe. Wij maken van het bezorgmoment een feestje door onze vrolijke, kleurrijke verpakkingen.

Bloemen voor haar

Heb jij binnenkort een verjaardag van jouw moeder of een goede vriendin, maar kun je niet aanwezig zijn? Verras haar dan met een bos bloemen op haar verjaardag, zo ben je toch nog aanwezig! Greetz heeft prachtige bloemen in alle soorten en maten. Verstuur bijvoorbeeld een bloemen verjaardagstaart of bloemen met chocolade. Op zoek naar nog meer inspiratie voor jouw verjaardagsboeket? Bekijk dan onze verjaardagpagina voor nog meer inspiratie.

Bloemen voor mama

Moederdag is natuurlijk de perfecte dag om je moeder te laten zien hoe blij met haar bent! Mama’s staan altijd voor iedereen klaar dus zet jouw moeder eens extra in het zonnetje door haar te verrassen met een prachtig boeket van Greetz! Omdat ze altijd voor je klaar staat, of gewoon omdat ze de allerliefste moeder van de hele wereld is. We hebben boeketten in alle soorten en maten, in alle kleuren van de regenboog. Vind nu de perfecte bos bloemen voor jouw liefste mama.

Bloemen voor je collega

Is je collega jarig, 5 jaar bij de zaak of heeft je collega een andere belangrijke mijlpaal bereikt? Verras je collega dan met een prachtig boeket! Daarnaast kun je bijvoorbeeld een collega die door een moeilijke periode gaat een hart onder de riem te steken door bloemen te versturen. Geïnteresseerd in meer zakelijke mogelijkheden? Bekijk de zakelijke mogelijkheden bij Greetz.