Home > Bloemen > Voor wie > Voor haar

Welke bloemen geef je aan een vrouw?

Vrouwen vinden het áltijd leuk om verrast te worden met een boeket. Bloemen staan voor vrolijkheid en waardering. Maar wat de ene ontvanger mooie bloemen vindt, zou de ander niet zo snel zelf uitkiezen. Hoe kun je dan toch het juiste boeket vinden?

ZEG HET OP JOUW MANIER MET BLOEMEN

Weet je de lievelingskleur van de ontvanger, dan kun je diegene verrassen met een mooi boeket in die kleur. Maar je kunt ook bloemen met een bepaalde symboliek kiezen en daarmee een boodschap overbrengen.

Zo staat de anjer voor hartstocht, verlangen en romantiek. Met deze bloem toon je jouw liefde aan de ontvanger. Wil je iemand geluk en gezondheid toewensen? Kies dan voor de chrysant, daarmee geef je een gelukswens cadeau. De gerbera staat voor onschuld en puurheid en wordt vanwege haar vrolijke kleuren als geboortebloem gezien. Een mooie verrassing voor die kersverse mama.

Geef je gladiolen cadeau, dan wens je iemand kracht toe en laat je weten trots op haar te zijn. En wil je iemand bedanken of je waardering uitspreken? Dan is de lisianthus bij uitstek dé bloem om mee te verrassen. Tot slot, de rode roos, die staat voor... juist, de liefde die je voor jouw lieve ontvanger voelt.