Broer en Zus-dag 2017

Op zaterdag 30 september 2017 is het weer Broer en Zus-dag. Broer en Zus-dag is de dag waar je de waardering voor jouw broer of zus kan uiten met een leuke verrassing. Je familie kies je niet uit, des te meer reden om je familie eens goed te vieren! Laat jouw broer bijvoorbeeld weten hoeveel je hem waardeert of bedank je zus dat ze er altijd voor je is.

In vergelijking met moederdag of valentijn is Broer en Zus-dag bij uitstek een dag waarop je jouw waardering met een knipoog kan uiten. Want zeg nou zelf... jij was vroeger thuis altijd de leukste, slimste en knapste. Onze designers hebben zich voor je uitgesloofd met designs die een glimlach op het gezicht van jouw broer of zus zullen toveren. Bekijk onze collectie Broer en Zus-dag kaarten.

Wil jij wat groter uitpakken en een verrassing versturen? Met Greetz verstuur je altijd een originele verassing. Bijvoorbeeld een te gekke ballon met foto in geschenkverpakking, bezorg een mooie bos bloemen of stoere plant. Is jouw broer een bierliefhebber? Bekijk ons assortiment speciaalbieren met bierflessen om je eigen etiket op te maken en heerlijke bierpakketen.

Gratis bezorging op Broer en Zus-dag

Heb je een leuke verrassing op het oog? Dit jaar verzend je een cadeautje naar je broer of zus zonder verzendkosten. Met de code "BROERZUS" krijg je gratis bezorging van je verrassing op zaterdag 30 september.