Niek Veendrick

CEO

Niek heeft de dagelijkse leiding over Greetz. Hij houdt zich bezig met de strategie, structuur en cultuur van het bedrijf en is het eerste aanspreekpunt voor de aandeelhouders. Voordat Niek bij Greetz ging werken, vervulde hij verschillende leidinggevende posities in de e-commerce en digitale media branche. Niek heeft Bedrijfseconomie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg.

Simen Schimmel

Founder & CIO

Simen is verantwoordelijk voor product ontwikkeling. Nieuwe producten, nieuwe markten, nieuwe kansen: hij is altijd bezig met het Greetz van morgen. Simen heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Carolijn Lentz

CCO

Carolijn is binnen Greetz verantwoordelijk voor marketing en sales in de breedste zin van het woord. Ze heeft meer dan 20 jaar managementervaring in voornamelijk retail en maakt sinds 2017 deel uit van ons managementteam. Samen met haar team zorgt ze ervoor dat klanten op een unieke & impactvolle manier iemand kunnen verrassen die hen dierbaar is. Vóór Greetz werkte Carolijn bij verschillende mooie online merken als bol.com, kleertjes.com en Paula’s Choice.

Jan van der Veen

CTO

Jan is verantwoordelijk voor de technologische innovatie binnen Greetz. Bovendien stuurt hij de software-ontwikkelteams aan. Samen met zijn teams zorgt hij ervoor dat nieuwe ideeën goed uitgevoerd worden. Kernwaarden als snelheid, kwaliteit en stabiliteit vormen hierbij een grote rol. Jan heeft na zijn opleiding aan het Grafisch Lyceum te Amsterdam ruim 5 jaar een eigen bedrijf geleid voordat hij bij Greetz begon.

Ferry de Vries

CFO

Ferry is verantwoordelijk voor Finance en Operations. Voordat hij bij Greetz begon, was hij Finance Director bij Oracle in Ierland en CFO van JobPartners, een HRM software bedrijf in Frankrijk. Daarvoor werkte hij bij Gilde Investment Management en Rabobank International. Ferry heeft in Twente en in Grenoble gestudeerd, en volgde ook een RC opleiding in Amsterdam.