Joep Hutschemakers

CEO

Joep heeft de dagelijkse leiding over Greetz. Hij houdt zich bezig met de strategie, structuur en cultuur van het bedrijf en is het eerste aanspreekpunt voor aandeelhouders. Voorheen werkte Joep onder andere bij Ebay als CEO van 2dehands.be en zat hij in het management team van Marktplaats. Joep heeft een MBA van Rotterdam School of Management en studeerde zowel Bedrijfseconomie als Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Maastricht. Zijn favoriete Greetz-verrassing? Dat zijn de Belgische biertjes.

Simen Schimmel

Founder & CIO

Simen is verantwoordelijk voor product ontwikkeling. Nieuwe producten, nieuwe markten, nieuwe kansen: hij is altijd bezig met het Greetz van morgen. Simen heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Jan van der Veen

CTO

Jan is verantwoordelijk voor de technologische innovatie binnen Greetz. Bovendien stuurt hij de software-ontwikkelteams aan. Samen met zijn teams zorgt hij ervoor dat nieuwe ideeën goed uitgevoerd worden. Kernwaarden als snelheid, kwaliteit en stabiliteit vormen hierbij een grote rol. Jan heeft na zijn opleiding aan het Grafisch Lyceum te Amsterdam ruim 5 jaar een eigen bedrijf geleid voordat hij bij Greetz begon.

Jan-Willem de Smeth

Finance Director

Jan-Willem is binnen Greetz verantwoordelijk voor Finance. Voordat hij bij ons begon, werkte hij bij Heineken. Daar is hij van management trainee doorgegroeid naar verschillende functies, met Global B2B e-commerce controller als meest recente. Hij heeft Economie gestudeerd in Groningen en Berlijn en volgde de RC-opleiding aan de VU in Amsterdam. Zijn leukste Greetz-verrassing? Een ballon. Daarmee maakt hij een grote indruk op zijn drie kindjes.

Ronald van Hekezen

COO

Elke dag weer alle kaarten en cadeautjes op tijd bij de ontvanger, dat is de verantwoordelijkheid van Ronald. Hij zorgt ervoor dat er voldoende voorraad is en dat de processen en systemen het team dat verrassingen maakt en inpakt op de juiste manier helpen. Ronald is al meer dan twintig jaar actief in het logistieke vak. Nadat hij zijn opleiding HTS Logistiek in Venlo had afgerond, studeerde hij Econometrie aan de Universiteit van Amsterdam. De liefde voor logistiek en operations zat er dus van jongs af aan al in.