Houdt jouw zoon, neefje of buurjongen van snelle auto’s die ook nog kunnen praten? Dan is Cars waarschijnlijk één van zijn favoriete Disney films. Binnenkort komt zelfs de derde Cars animatiefilm in de bioscoop. Bij Greetz vind je leuke en stoere kaarten, ballonnen en uitnodigingen met Mc Queen Lighting (bliksem) en Cruz Ramirez. Verrassen doe je met Cars!

Cars kaarten, uitnodigingen en ballonnen bij Greetz

Verras een grote Cars fan die binnenkort jarig is met een Disney verjaardagskaart met zijn favoriete karakter op de voorkant of met een Cars ballon die 8 dagen zweefgarantie heeft. Extra lang genieten dus van de verrassing! Viert binnenkort je zoon zijn verjaardagspartijtje? Dan hebben wij dé Cars uitnodigingen voor het feestje met Lighting Mc Queen, Cruz Ramirez of Jackson Storm op de voorkant.

Cars kaart en uitnodiging maken en versturen

Altijd al samen met Mc Queen of Cruz Ramirez op de voorkant van een kaart of uitnodiging willen staan? Dan kunnen we jou nu heel blij maken. We hebben namelijk de leukste Cars kaarten en uitnodigingen met foto. Zoek jouw leukste of grappigste foto uit en plaats deze op de voorkant van de Cars kaart. Schrijf aan de binnenkant van de kaart een tekst en maak het af met hippe versieringen. Vandaag voor 21.00 uur je kaart gemaakt en besteld, is morgen bezorgd!