Wie kent ze niet de leuke karakters van Frozen? Prinses Elsa, prinses Anna en sneeuwpop Olaf stelen de show in deze animatiefilm. Het aanstekelijke nummer ‘Let it go!’ blijft dagen in je hoofd hangen. Hoe leuk is dat? ;)

Bij Greetz vind je de leukste Frozen producten om mee te verrassen. Zoals Frozen kaarten, ballonnen van Frozen en uitnodigingen met de karakters van Frozen.

Frozen kaarten, uitnodigingen en ballonnen bij Greetz

Verras een Frozen fan die binnenkort jarig is met een Disney verjaardagskaart met zijn/haar lievelingskarakter op de voorkant of met een Frozen ballon die langer dan een week blijft zweven. Extra lang Frozen plezier! Viert binnenkort je zoon of dochter zijn/haar verjaardagsfeestje? Dan hebben wij dé Frozen uitnodigingen met prinses Elsa, prinses Anna of Olaf de sneeuwpop voor het verjaardagspartijtje.

Frozen kaart en uitnodiging maken en versturen

Altijd al samen met prinses Elsa, prinses Anna of sneeuwpop Olaf op de voorkant van een kaart of uitnodiging willen staan? Dan kunnen we jou nu heel blij maken. We hebben namelijk de leukste Frozen kaarten en uitnodigingen met foto. Zoek jouw leukste of grappigste foto uit en plaats deze op de voorkant van de kaart. Schrijf aan de binnenkant van de kaart een tekst en maak het af met leuke versieringen. Vandaag voor 21.00 uur je kaart gemaakt en besteld, is morgen bezorgd!