In 1928 heeft Walt Disney Mickey Mouse bedacht en ontworpen. Sindsdien is Mickey het boegbeeld van Disney!

Iedereen heeft vast wel eens een tekenfilm gezien of een stripverhaal gelezen met Mickey Mouse en zijn grote liefde Minnie Mouse. Ze beleven de spannendste avonturen samen en met hun vrienden Donald Duck, Katrien Duck, Goofy, Pluto en vele andere. Een Mickey fan verrassen, doe je samen met Greetz! We hebben leuke Mickey en Minnie Mouse producten, zoals Mickey Mouse kaarten, uitnodigingen met Mickey Mouse en ballonnen.

Mickey Mouse kaarten, uitnodigingen en ballonnen bij Greetz

Wil je iemand in het zonnetje zetten die Mickey Mouse en/of Minnie Mouse helemaal cool vindt? Dan kunnen we je zeker helpen met verrassen :) Stuur een kaartje met Mickey Mouse op de voorkant of laat een Minnie Mouse ballon bezorgen die zeker 8 dagen blijft zweven. Binnenkort een kinderfeestje van je zoon of dochter? Verras de genodigden met een leuke Disney uitnodiging waar Mickey Mouse en/of Minnie Mouse opstaat.

Mickey Mouse kaart en uitnodiging maken en versturen

Altijd al met Mickey Mouse oren op een wenskaart willen staan? Dan kan je je geluk niet op, want we hebben een kaart met Mickey Mouse oren waarin je een foto kunt plaatsen. Ook hebben we Mickey en Minnie uitnodigingen waar je op de voorkant een foto van de jarige kunt plaatsen. Zo maak je de uitnodiging uniek en persoonlijk. Vandaag voor 21.00 uur je kaart gemaakt en besteld, is morgen bezorgd.