Speciaal voor onze klanten is er MyGreetz: de ultieme attentservice. MyGreetz helpt je speciale momenten zoals verjaardagen en jubilea herinneren. Ook spaar je automatisch voor korting op volgende bestellingen. Meer dan 300.000 Greetz-klanten gingen je al voor en we nodigen jou ook graag uit.

Welkomstcadeautje: je ontvangt nu gratis verzending van je volgende order (kaart en/of cadeau) als je een MyGreetz-account aanmaakt.
Er is maximaal 1 unieke code per account beschikbaar.


Voordelen van MyGreetz

Vergeet nooit meer een speciaal moment

Voeg in je persoonlijke MyGreetz-kalender verjaardagen en/of (trouw)jubilea toe en wij geven jou een seintje als het zover is. Zo weet je zeker dat je op tijd bent met verrassen.

Al je adressen op één plek

Steeds weer op zoek naar dat huisnummer of die postcode? MyGreetz kan deze informatie voor je opslaan en is daarmee jouw adresboek. Handig!

Sparen voor korting

Bij het sturen van een kaart of cadeau krijg je Stampz. Heb je 9 Stampz, dan ontvang je €2,50 korting op je volgende bestelling.

Eenvoudig favorieten toevoegen

We weten allemaal hoe fijn het is om je lievelingsmuziek bij de hand te hebben. Daarom kun je ook in MyGreetz jouw favoriete kaarten en cadeaus terugvinden.

Tussentijds opslaan

Wil je nog even nadenken over bijvoorbeeld de kaart die je aan het maken bent? MyGreetz slaat deze automatisch op in je account zodat je op een later moment verder kunt.

Orderhistorie makkelijk inzien

Hoe verraste je een jaar geleden die jarige vriendin? Wat stond er ook alweer in de kaart voor je broertje? In je MyGreetz-account kun je dit makkelijk terugzien.


In 3 stappen meer gemak en voordeel