Maak een uniek houten kistje

Bij Greetz willen we het voor jou leuk maken om iemand uniek en persoonlijk te verrassen. Daarom kun je al veel van onze flessen wijn, speciaalbier en sterke drank voorzien van naam of eigen foto.

Voor de drankverrassingen waarbij dit niet kan, hebben we nu iets nieuws en heel moois. Je kunt namelijk jouw drank laten inpakken in een zelfontworpen houten kistje met naam van de ontvanger en/of een leuke, grappige of lieve foto. Zo pak je écht uit ;-) Proost!


Hoe maak je jouw verrassing origineel?

STAP 1
Waarmee ga je verrassen?

STAP 2
Kies je design en voeg een eigen naam en/ of foto toe.

STAP 3
Voeg eventueel een kaart toe om je verrassing compleet te maken.


Kies je verrassing

Of je nu op zoek bent naar een verrassing voor een verjaardag, succeswens of een felicitatie voor een nieuwe woning, je kunt op ieder moment iemand verrassen met een passend houten kistje met naam of eigen foto.

Een gepersonaliseerd houten kistje cadeau geven met Greetz

Op zoek naar een leuke cadeauverpakking voor je fles wijn, speciaalbier of sterke drank? Verras iemand dan met onze gepersonaliseerde houten kistjes. Een fles drank is een bijzonder cadeau voor iedere gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een cadeau om iemand te feliciteren, te bedanken, als huwelijks cadeau of een romantische verrassing tijdens Valentijnsdag. Greetz stelt het drank cadeau assortiment met de grootste zorg samen. Om je cadeau nog specialer te maken heeft Greetz ervoor gezorgd dat jij je fles drank in een super leuke versierde houten kist kunt stoppen. Zo verras je iemand niet alleen met een heerlijke fles sterke drank, wijn of bier, maar ook nog eens met een unieke bedrukte cadeauverpakking.

Online je houten kistje bestellen bij Greetz

Alle houten kistjes worden speciaal bij Greetz zelf bedrukt. We hebben leuke ontwerpen voor heel veel verschillende momenten. Verras je collega’s bijvoorbeeld met onze ‘fijne feestdagen’ designs, of voeg een leuke collage toe aan je houten kist en geef deze voor iemands verjaardagof bruiloft. De kistjes zijn niet alleen bedoeld als wijnkist. Je kunt er namelijk ook een bierkistje van maken door een heerlijke fles speciaalbier toe te voegen aan je gepersonaliseerde kist. Het kan allemaal!

Wanneer jij jouw fles drank en houtenkistje hebt uitgezocht, kun je er ook nog voor kiezen om een mooie wenskaart toe te voegen. Bestel jouw fles drank in unieke cadeauverpakking bij Greetz voor 18.00 uur, dan kan je de volgende dag al iemand verrassen met je cadeau.