Als je nog vragen hebt over het maken van je verrassing of over een reeds geplaatste bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Moederdag cadeau

Houd je van je moeder en wil je dit jaar eens flink uitpakken voor Moederdag 2017? In ons assortiment vind je het Moederdag cadeau dat je zoekt. Vroeger was zelf een Moederdag cadeau maken standaard. Die tijd is echter al lang voorbij. Bij Greetz vind je namelijk het perfecte Moederdagcadeau. Zoals je weet, is Moederdag een bijzondere dag waarop je jouw moeder in het zonnetje zet. Daar helpen wij je bij. Ons assortiment is met zorg samengesteld door onze specialisten. Zij brengen je op het Moederdag cadeau-idee waar je zelf niet op zou komen. Laat je inspireren en bestel direct online. Wij pakken jouw Moederdag cadeau verrassend mooi in en bezorgen op elke dag van de week, dus ook op zondag. Bestel je voor 22.00 uur, dan wordt je bestelling de volgende dag al bezorgd.

Moederdagcadeau op maat

Eigenlijk is Moederdag natuurlijk een heel persoonlijke feestdag. Het gaat tenslotte over je eigen moeder. Hoe mooi zou het zijn om speciaal voor haar een Moederdagcadeau op maat te laten maken? Wij zorgen ervoor. Het enige dat jij hoeft te doen, is een cadeau uitzoeken en de mooiste foto en eventueel een tekst uploaden. Dan maken wij het persoonlijk voor je. Wil je er nog een kaartje bij? Bij Greetz vind je een uitgebreid assortiment kaarten voor Moederdag, dus jouw ideale kaart zit er vast en zeker tussen!