Maak nu een MyGreetz-account aan, dan is de bezorging van jouw eerste kaart of cadeau gratis

Speciaal voor onze klanten is er MyGreetz: de ultieme attentservice. MyGreetz helpt je speciale momenten zoals verjaardagen en jubilea herinneren. Ook spaar je automatisch voor korting op volgende bestellingen. Meer dan 2 miljoen Greetz-klanten gingen je al voor en we nodigen jou ook graag uit. Welkomstcadeautje: maak je nu een MyGreetz-account aan, dan is de bezorging van jouw eerste kaart of cadeau gratis. Je ontvangt hiervoor een unieke kortingscode per e-mail.

In 3 stappen meer gemak en voordeel:
1. Maak een account aan en doorloop de stappen
2. Je ontvangt een bevestiging per mail
3. Yes gelukt! Maak direct gebruik van je MyGreetz-account

Meer voordeel met MyGreetz

image

Momentenkalender

Voeg in je Momentenkalender bijzondere dagen zoals verjaardagen en/of (trouw)jubileum toe en wij geven jou een seintje als het zover is.

image

Al je adressen op één plek

Steeds weer op zoek naar dat huisnummer of die postcode? MyGreetz kan deze informatie voor je opslaan en is daarmee jouw adresboek. Handig!

image

Sparen voor korting

Bij het sturen van een kaart of cadeau krijg je Stampz. Heb je 9 Stampz, dan ontvang je €2,50 korting op je volgende bestelling.

Meer gemak met MyGreetz

image

Eenvoudig favorieten toevoegen

We weten allemaal hoe fijn het is om je lievelingsmuziek bij de hand te hebben. Daarom kun je ook in MyGreetz jouw favoriete kaarten en cadeaus terugvinden.

image

Orderhistorie makkelijk inzien

Hoe verraste je een jaar geleden die jarige vriendin? Wat stond er ook alweer in de kaart voor je broertje? In je MyGreetz-account kun je dit makkelijk terugzien.

image

Tussentijds opslaan

Wil je nog even nadenken over bijvoorbeeld de kaart die je aan het maken bent? MyGreetz slaat deze automatisch op in je account zodat je op een later moment verder kunt.