Rainbows and Stars

Greetz collectie

Een vrolijke stijl vol met kleur en alles waar je blij van wordt. Geïnspireerd door fantasie, sterren en regenbogen willen we een positieve vibe overbrengen.

Oh Happy Day

Greetz collectie

Een neutrale stijl met een speelse, vrolijke typografie. Deze kaarten zijn voor elk moment en voor iedere ontvanger geschikt.

Hello Betty

Greetz collectie

Vrolijke illustraties met een retro twist uit het leven van Betty. Betty is gek op bloemen, de kleur roze en haar kat Sambal. Ze houdt van een feestje en staat altijd klaar voor haar vrienden en familie.

I See Patterns

Greetz collectie

Mix & match van verschillende illustraties en kleuren, een vrolijk patroon voor elk moment.

A Doodle A Day

Greetz collectie

Omdat beeld veel meer zegt dan alleen woorden. Voor elke gelegenheid een tekening, van goede grappen tot liefdevolle wensen.

Pastel Dreams

Greetz collectie

Dromerig met een zachte uitstraling. Deze stijl is met haar pasteltinten, brushes, stippen en gouden accenten vooral gericht op de vrouwelijke doelgroep.

You’re my type

Greetz collectie

In deze vrolijke stijl speelt typografie de hoofdrol. Door de verschillende lettertypes creëren we een speelse stijl, geschikt voor elk moment. Daarnaast wisselen we kleuren af die unisex inzetbaar zijn met kleuren die ‘tint op tint’ gebruikt worden waardoor het een rustig geheel vormt. Foto en tekst vormen samen één geheel.

Natural Shapes

Greetz collectie

Een neutrale collectie met natuurlijke vormen en kleuren in een trendy stijl.