Bekijk meer

Monstera (incl. pot)

Monstera (incl. pot)

20,99

Je hebt nog 20 uur 4 minuten om jouw bestelling morgen te laten bezorgen.

Wie verras jij met deze prachtige plant? Een echte eye-catcher in huis! Een ideaal cadeau voor een nieuw huis, een verjaardag of zomaar.. De plant zit in een leuke pot en past vrijwel in elk interieur. Heeft de ontvanger geen groene vingers? geen probleem! veel verzorg heeft de plant niet nodig.  De Monstera, ook wel bekend als gatenplant is een kamerplant die goed te verzorgen is. De Monstera staat het liefst op een plek in de (half)schaduw. Zorg dat in de lente en zomer de grond licht vochtig blijft, zonder dat de wortels van de plant in een laag water staan. Wacht in de herfst en winter tot de grond goed is opgedroogd voordat je de plant weer water geeft. Door de makkelijke verzorging is de monstera ook een populaire plant in vele kantoorruimtes. De Monstera is afkomstig uit de tropische regenwouden van Zuid-Amerika. De plant kan in het wild bladeren krijgen die een doorsnede van maar liefst één meter hebben. Bestel deze plant vandaag nog en bezorg de ontvanger een mooie verrassing! Toch liever een andere plant? Bekijk dan onze andere planten!  Plant specificaties: Inclusief pot Plant verzorgingstips: Zorg dat de grond lichtvochtig is, zonder dat de wortels in een laag water staan. De plant zelf verbruikt niet veel water. Je kan de plant opnieuw water geven, zodra de grond begint op te drogen. In de winter mag de grond ongeveer een weekje droog aanvoelen. Deze plant staat het liefst op een plek in de (half)schaduw. Waarom Greetz: Dit arrangement is te bestellen met jouw persoonlijke boodschap op een kaart of minikaartje naar keuze. Wij bezorgen de planten dagvers van de veiling. De bezorging van deze plant kan alle dagen van de week.

Boeketten en planten

  • Zondag t/m vrijdag: bloemen en planten voor 22:00 uur besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de volgende dag al bezorgd vanaf €6,49.

  • Zaterdag t/m donderdag: bloemen en planten na 22:00 uur besteld, geven wij de eerstvolgende dag mee met de bezorgdienst en worden bezorgd vanaf €6,49.

  • Vrijdag en zaterdag: bloemen en planten besteld op vrijdag na 22.00 uur of op zaterdag tot 22:00 uur, worden maandag bezorgd vanaf €6,49. Of kies voor speciale bezorging op zondag voor €9,99.

Brievenbusbloemen

  • Maandag t/m vrijdag: brievenbusbloemen voor 17:00 uur besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de volgende dag al bezorgd vanaf €3,99.

  • Maandag t/m vrijdag: brievenbusbloemen tussen 17:00 en 22:00 uur besteld, kunnen de volgende dag nog worden bezorgd door de pakketbezorger voor €4,49.

  • Vrijdag t/m zondag: brievenbusbloemen besteld op vrijdag na 22.00 uur, zaterdag of zondag tot 22:00 uur, worden maandag bezorgd voor €4,49 of kies voor speciale bezorging op zondag voor €9,99.

Uitzonderingen

  • Waddeneilanden: vanwege de overtocht met de boot is er een extra bezorgdag nodig. Ook is er op de Waddeneilanden geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag.

  • België: onze partners bezorgen van maandag tot en met vrijdag (geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag).

Je ontvangt in je verzendbevestiging een track & trace link, waarmee je jouw bestelling kan volgen tot aan het moment van bezorgen.

*Bloemen zijn een natuurproduct, een geleverd boeket kan afwijken van de afbeelding.

**Hoewel Greetz haar uiterste best doet om jouw bestelling tijdig op de gewenste datum te leveren, kan het soms voorkomen dat er vertraging in de levering door toedoen van derden ontstaat. De overeengekomen levertijden zijn indicatief en onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.

Anderen bekeken ook

Visgraat plant

Visgraat plant

€ 19,99

Pachira plant (incl. pot)

Pachira plant (incl. pot)

€ 21,99

Monstera Adansonii in glas | DIY

Monstera Adansonii in glas | DIY

€ 18,99

Brievenbus Airplant

Brievenbus Airplant

€ 14,99

Boeket Kleurrijk (M) + Kneipp Showerfoam Lavendel

Boeket Kleurrijk (M) + Kneipp Showerfoam Lavendel

€ 30,99

Boeket Veld (M) + Kneipp Showerfoam Lavendel

Boeket Veld (M) + Kneipp Showerfoam Lavendel

€ 32,99

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd