Bekijk meer

Musa Dwarf (bananenplant) - 80 cm hoogte

Uitverkocht
Musa Dwarf (bananenplant) -   80 cm hoogte

Musa Dwarf (bananenplant) - 80 cm hoogte

Op zoek naar een bijzondere tropische plant? Kijk dan niet verder en verras de ontvanger met deze prachtige Musa Dwarf plant. Deze plant wordt ook Bananenplant genoemd. Een betere manier om de jungle in huis te halen is er niet. De enorme bladeren van de Musa zorgen hier onder andere voor. De paarse patronen op de bladeren maakt elk blad uniek en geeft de plant een hele unieke uitstraling. Het is wel een echte liefhebber van zonlicht en heeft daarom ook veel water nodig. Een plant die dus wel wat aandacht vereist, maar waar je ook enorm veel voor terug krijgt! Bestel deze plant vandaag nog en bezorg de ontvanger een mooie verrassing! Toch liever een andere plant? Bekijk dan onze andere planten!

Plant specificaties:
  • Inclusief mand 
  • Hoogte 80 cm
Plant verzorgingstips:
  • De Musa bestaat voor 80% uit water, het zal je dan ook niet verbazen dat deze jongen een flinke drinker is. Houd de aarde waar hij in staat altijd goed vochtig en controleer minstens twee keer per week in de zomer of de Musa alweer water nodig heeft. Let er zoals altijd wel op dat jouw bananenplant niet continue natte voetjes heeft want daar kunnen de wortels erg slecht tegen. Maar ook de bladeren houden erg van vochtigheid, het is tenslotte een plant die de luchtvochtigheid van het tropisch regenwoud gewend is. Probeer daarom 1 a 2 keer per week de plant te besproeien met een plantenspuit.
  • Deze jungleplant houdt van zonlicht. Probeer 'm dus voor een raam te zetten met genoeg zonlicht of in ieder geval in de buurt van een raam.
Waarom Greetz:
  • Dit arrangement is te bestellen met jouw persoonlijke boodschap op een kaart of minikaartje naar keuze.
  • Wij bezorgen de planten dagvers van de veiling.
  • De bezorging van deze plant kan alle dagen van de week.
Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.