Bekijk meer

Plant Geluksmoment

Uitverkocht

Plant Geluksmoment

Geluk op een plateau! Opzoek naar een orgineel cadeau? Kijk dan niet verder en verras de ontvangen of jezelf met dit prachtige cadeau. De vetplant komt aan in een betonlook schaaltje inclusief bijpassende kaarshouder. 

Een vetplant heeft het vermogen om vocht te bufferen in zowel wortels, stengels als het blad. Zo overleeft de plant droge periodes. Het zijn dus echte survivors. De plant gebruikt eerst de onderste bladeren voor het vocht. Zo kan de plant maanden overleven. Je hebt dus lang plezier van een vetplant zonder extra water te geven!
Bestel deze vet plant met schaal inclusief kaarsenhouder vandaag nog en bezorg de ontvanger een mooie verrassing! Toch liever een andere plant? Bekijk dan onze andere planten!

Plant specificaties: 
 • Vetplant
 • Inclusief betonlook plateau en waxine houder
Plant verzorgingtips: 
 • De Echeveria houdt van een zonnige standplaats, maar leeft ook prima op een plek in de halfschaduw.
 • Om de plant goed te laten groeien kun je haar het beste om de drie jaar verpotten, het liefst in de lente voor het beste effect.
Waarom Greetz:
 • Dit arrangement is te bestellen met jouw persoonlijke boodschap op een kaart of minikaartje naar keuze.
 • Wij bezorgen de planten dagvers van de veiling.

Boeketten en planten

 • Zondag t/m vrijdag: bloemen en planten voor 22:00 uur besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de volgende dag al bezorgd vanaf €6,49.

 • Zaterdag t/m donderdag: bloemen en planten na 22:00 uur besteld, geven wij de eerstvolgende dag mee met de bezorgdienst en worden bezorgd vanaf €6,49.

 • Vrijdag en zaterdag: bloemen en planten besteld op vrijdag na 22.00 uur of op zaterdag tot 22:00 uur, worden maandag bezorgd vanaf €6,49. Of kies voor speciale bezorging op zondag voor €9,99.

Brievenbusbloemen

 • Maandag t/m vrijdag: brievenbusbloemen voor 17:00 uur besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de volgende dag al bezorgd vanaf €3,99.

 • Maandag t/m vrijdag: brievenbusbloemen tussen 17:00 en 22:00 uur besteld, kunnen de volgende dag nog worden bezorgd door de pakketbezorger voor €4,49.

 • Vrijdag t/m zondag: brievenbusbloemen besteld op vrijdag na 22.00 uur, zaterdag of zondag tot 22:00 uur, worden maandag bezorgd voor €4,49 of kies voor speciale bezorging op zondag voor €9,99.

Uitzonderingen

 • Waddeneilanden: vanwege de overtocht met de boot is er een extra bezorgdag nodig. Ook is er op de Waddeneilanden geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag.

 • België: onze partners bezorgen van maandag tot en met vrijdag (geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag).

Je ontvangt in je verzendbevestiging een track & trace link, waarmee je jouw bestelling kan volgen tot aan het moment van bezorgen.

*Bloemen zijn een natuurproduct, een geleverd boeket kan afwijken van de afbeelding.

**Hoewel Greetz haar uiterste best doet om jouw bestelling tijdig op de gewenste datum te leveren, kan het soms voorkomen dat er vertraging in de levering door toedoen van derden ontstaat. De overeengekomen levertijden zijn indicatief en onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.

Anderen bekeken ook

Pachira plant (incl. pot)

Pachira plant (incl. pot)

€ 21,99

Brievenbus Airplant

Brievenbus Airplant

€ 14,99

Visgraat plant

Visgraat plant

€ 19,99

Brievenbus plant Treemore Koffie

Brievenbus plant Treemore Koffie

€ 13,99

Monstera (incl. pot)

Monstera (incl. pot)

€ 20,99

Brievenbus Bloomini

Brievenbus Bloomini

€ 15,99

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd