Bekijk meer

Zamioculcas plant- 95 cm hoog

Uitverkocht
Zamioculcas plant- 95 cm hoog

Zamioculcas plant- 95 cm hoog

Wie ga jij verrassen met deze makkelijk te onderhouden kamerplant? De Zamioculcas (Zaa-mie-oo-kuul-kas) wordt ook wel de ZZ-plant of Emerald palm genoemd. Deze kamerplant heeft een stoere uitstraling, glanzende bladeren en is onwijs makkelijk om te verzorgen. Sinds zijn introductie als kamerplant in 1996 is de Zamioculcas dan ook razend populair. Met zijn glanzende, veervormige bladeren en lange stengels voegt de plant echt iets toe aan het interieur. Van oorsprong komt de Zamioculcas uit Tanzania. Hier is de plant gewend aan lange perioden van droogte, gevolgd door perioden van extreme regenval. Tijdens deze buien slaat de plant veel water op, zodat hij voldoende reserves heeft tijdens de droogte. Zo overleeft de Zamioculcas weken tot zelfs maanden zonder water. Dit overlevingsmechanisme maakt de verzorging heel makkelijk. Het maakt de plant niet veel uit waar je hem neerzet, en het is geen probleem als je eens vergeet water te geven. Bestel deze plant vandaag nog en bezorg de ontvanger een mooie verrassing! Toch liever een andere plant? Bekijk dan onze andere planten!

Plant specificaties:
  • Inclusief mand
  • Hoogte 95 cm
Plant verzorgingstips:
  • De Zamioculcas kun je beter te weinig dan teveel water geven. De plant slaat namelijk veel vocht en voeding op in zijn bladeren. Zorg er daarom voor dat je een kleine hoeveelheid water geeft, en de potgrond tussen gietbeurten laat opdrogen.
  • Of je de Zamioculcas nu op een lichte, zonnige of donkere plek plaatst; het maakt deze plant weinig uit. Waar je de plant ook plaatst, zorg ervoor dat je deze regelmatig een stukje draait. De plant heeft namelijk de neiging om naar het licht toe te groeien.
Waarom Greetz:
  • Dit arrangement is te bestellen met jouw persoonlijke boodschap op een kaart of minikaartje naar keuze.
  • Wij bezorgen de planten dagvers van de veiling.
  • De bezorging van deze plant kan alle dagen van de week.
Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.