Bekijk meer

Ballon kusjes en hartjes 'I love you'

Uitverkocht

Ballon kusjes en hartjes 'I love you'

Toon je liefde op een originele manier. Verras je geliefde daarom met deze romantische rode folieballon in de vorm van een hart met de tekst 'I Love You' met kusjes en hartjes. Toch liever een ander liefdesballon? Bekijk dan onze andere liefdesballonnen!

Productspecificaties: 

 • De hoogste kwaliteit heliumballonnen!
 • Diameter: 45 cm
 • Speciale cadeauverpakking: ballon vliegt uit de doos zodra je de deksel opent
 • Verstuurd per pakketservice
 • 7 dagen zweefgarantie

 • Iedere kaart kan met een ballon worden verstuurd, de kaart wordt vastgemaakt aan de ballon. Zorg voor een grote verrassing door deze helium ballon te versturen.

  Zondag t/m vrijdag: ballonnen voor 22:30 uur besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de volgende dag al bezorgd vanaf €5,99.

  Zaterdag t/m donderdag: ballonnen na 22:30 uur besteld, geven wij de eerstvolgende dag mee met de bezorgdienst en worden bezorgd vanaf €5,99.

  Vrijdag en zaterdag: ballonnen besteld op vrijdag na 22.30 uur of op zaterdag tot 22:30 uur, worden maandag bezorgd vanaf €5,99. Of kies voor speciale bezorging op zondag voor €9,99. Uitzonderingen

  • Waddeneilanden: vanwege de overtocht met de boot is er een extra bezorgdag nodig. Ook is er op de Waddeneilanden geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag.

  • België: onze partners bezorgen van maandag tot en met vrijdag (geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag).

  Je ontvangt in je verzendbevestiging een track & trace link, waarmee je jouw bestelling kan volgen tot aan het moment van bezorgen.

  *Hoewel Greetz haar uiterste best doet om jouw bestelling tijdig op de gewenste datum te leveren, kan het soms voorkomen dat er vertraging in de levering door toedoen van derden ontstaat. De overeengekomen levertijden zijn indicatief en onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.

  Anderen bekeken ook

  Ballon 'Ik hou van jou'

  Ballon 'Ik hou van jou'

  € 14,99

  Ballon 'You're the best dad'

  Ballon 'You're the best dad'

  € 14,99

  Ballonnen tros 'Super papa!'

  Ballonnen tros 'Super papa!'

  € 21,99

  Ballon 'Cheers'

  Ballon 'Cheers'

  € 14,99

  Ballon ´Hart love´

  Ballon ´Hart love´

  € 14,99

  Ballon 'Thank you'

  Ballon 'Thank you'

  € 14,99

  Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd