Bekijk meer

Wonderbox Wellness weekend

Wonderbox Wellness weekend

99,90

Je hebt nog 20 uur 8 minuten om jouw bestelling morgen te laten bezorgen.

Toe aan een moment van ontspanning? Ga er even helemaal tussenuit met een Wellness weekend van Wonderbox. Kies het wellnessresort van je dromen en geef je even helemaal over. Trek baantjes in het zwembad of geniet van de warmte in de sauna en kom volledig tot rust! Uiteraard is Wellness Weekend doordeweeks ook te boeken. Dit is het ideale beleveniscadeau om te geven en te ontvangen.

  • Wonderbox Wellness weekend
  • Voor 2 personen
  • Een overnachting inclusief ontbijt en toegang tot de wellness
  • Bij 130 hotels met een spa of wellnessresorts

Over Wonderbox

Wonderbox bedenkt elke dag nieuwe manieren om allerlei soorten ervaringen te beleven. En omdat het leven mooier is als geluk gedeeld wordt, verpakken wij verschillende ervaringen in cadeauboxen zodat iedereen kan genieten van heerlijke momenten! Een unieke belevenis is het mooiste cadeau wat je kunt geven! Met Wonderbox geef je iemand de belevenis van zijn/haar dromen; van romantische etentjes, tot weekendjes weg, een uitje of een ontspanmoment in de sauna, van helikopter vliegen tot bedankje. Je kunt kiezen uit tal van beleveniscadeaus om te ontdekken met in totaal meer dan 14.000 belevenissen in Nederland, maar ook in België, Frankrijk, Spanje, Italië en nog veel meer Europese bestemmingen. Een Wonderbox is drie jaar en drie maanden geldig.

Toch een andere cadeaubon? Bekijk alle cadeaubonnen.

 

 

Zondag t/m vrijdag: cadeaubonnen voor 22:00 uur besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de volgende dag al bezorgd vanaf €4,99 (incl. €1 administratiekosten).

  • Zaterdag t/m donderdag: cadeaubonnen na 22:00 uur besteld, geven wij de eerstvolgende dag mee met de bezorgdienst en worden bezorgd vanaf €4,99 (incl. €1 administratiekosten).

  • Vrijdag en zaterdag: cadeaubonnen besteld op vrijdag na 22.00 uur of op zaterdag tot 22:00 uur, worden maandag bezorgd vanaf €4,99 (incl. €1 administratiekosten). Of kies voor speciale bezorging op zondag voor €10,99 (incl. €1 administratiekosten).

Uitzonderingen

  • Waddeneilanden: vanwege de overtocht met de boot is er een extra bezorgdag nodig. Ook is er op de Waddeneilanden geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag.

  • België: onze partners bezorgen van maandag tot en met vrijdag (geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag).

*Hoewel Greetz haar uiterste best doet om jouw bestelling tijdig op de gewenste datum te leveren, kan het soms voorkomen dat er vertraging in de levering door toedoen van derden ontstaat. De overeengekomen levertijden zijn indicatief en onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.

Anderen bekeken ook

Wonderbox Duizend & een droomnachten

Wonderbox Duizend & een droomnachten

€ 119,90

Wonderbox Cadeaubon Ultimate choice

Wonderbox Cadeaubon Ultimate choice

€ 75,00

Wonderbox Cadeaubon Hotel

Wonderbox Cadeaubon Hotel

€ 100,00

Wonderbox Cadeaubon Ultimate choice

Wonderbox Cadeaubon Ultimate choice

€ 150,00

Wonderbox Cadeaubon Ultimate choice

Wonderbox Cadeaubon Ultimate choice

€ 100,00

Wonderbox Weekendje met z'n twee

Wonderbox Weekendje met z'n twee

€ 99,90

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd