Pasen 2017 – Wie verras jij deze paasdagen?

Wil je dit jaar goed uitpakken met Pasen? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment. Bij Greetz vind je namelijk allerlei mooie cadeaus, waaronder speciale paascadeaus. Kies uit de diverse mogelijkheden en laat zien hoeveel jij om de bijzondere personen in jouw leven geeft. Het mooiste van de cadeaus die we voor Pasen 2017 hebben geselecteerd, is dat je ze helemaal op maat kunt maken. Stel je voor: een persoonlijk cadeautje met je eigen foto en tekst. Dan wordt het pas echt een vrolijk paasweekend! Wij pakken jouw keuze mooi in en bezorgen op elke dag van de week, dus ook op zondag. Bestel je voor 22.00 uur, dan wordt de verrassing de volgende dag al bezorgd.

Paasweekend om te verrassen

Wil je deze paasdagen eens wat voor iemand anders doen? Zoek de leukste foto van de ontvanger en wij knutselen er een persoonlijk paasverrassing mee in elkaar! Nog een leuke paastip van ons: Maak je paasverrassing compleet en voeg een kaart toe uit ons uitgebreide assortiment paaskaarten. Leuk om te geven aan je ouders of je beste vriend(in)!

Paasgeschenken en paaschocolade

Op zoek naar een leuk paascadeau voor een echte zoetekauw? Kijk dan eens naar onze heerlijke paaschocolade. Zo hebben wij ambachtelijke paaseieren van Australian Homemade met zeer hoog cacaopercentage en geproduceerd op een maatschappelijk verantwoordelijke manier. Je kan natuurlijk ook kiezen voor onze vrolijke paaschocolade figuurtjes.

Niet zo'n fan van chocolade? Verras dan met een mooi bloemstuk voor Pasen of onze paastakken met paaseitjes eraan! Ideaal om familie alvast te bedanken voor de uitnodiging voor het Paasontbijt.

Vrolijk Pasen!