Voordelen van Greetz zakelijk

Achteraf betalen op maandfactuur
Voor elk moment een
unieke verrassing
Eenvoudig bulkorders
plaatsen
Directe verzending
naar je relaties

Secretaressedag 2018 - Verras je secretaresse

Donderdag 19 april is het weer zover: nationale Secretaressedag 2018! Dit is dé dag om haar een hele fijne dag te bezorgen. Want zeg nou zelf? Jouw rots in de branding verdient het toch om verwend te worden met een mooi cadeau?

Secretaressedag bloemen

Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtig boeket bloemen? Je kunt het boeket bloemen nu heel eenvoudig bestellen en laten bezorgen tot op haar bureau. Uiteraard kun je het boeket voorzien van een kaartje met een persoonlijke tekst of gedichtje.

Speciaal voor Secretaressedag en om het jou iets makkelijker te maken hebben wij een aantal boeketten samengesteld voor deze dag. Uiteraard kun je ook een ander boeket sturen. Bekijk hier ons gehele bloemenassortiment

Secretaressedag cadeau

Wil jij jouw secretaresse nog meer of met een ander secretaressedag cadeau verrassen? Wat dacht je, naast bloemen, van overheerlijke chocolade, gepersonaliseerd met een eigen foto, gedicht en tekst? Of voor een perfect relaxmomentje na het werk geef je haar een beauty geschenkset van bijvoorbeeld Rituals. Kortom genoeg om jouw secretaresse te verrassen op deze speciale dag!

Betalen middels maandfacturatie

Maak eenvoudig een zakelijk account aan en zie hoe gemakkelijk je een bestelling plaatst. Het is mogelijk om als betaaloptie ‘maandfacturatie’ te kiezen. De factuur wordt vervolgens automatisch verstuurd (zorg er alleen voor dat deze niet bij je secretaresse belandt ;-)).

Fijne Secretaressedag!