Winkelmandje

Bavarois taart bestellen

Wil je een heerlijke bavarois taart bestellen en laten bezorgen? Greetz biedt volop mogelijkheden. Zo weet je zeker dat er altijd een perfecte taart bijzit voor jouw vriend of vriendin, familielid of collega. Die ene speciale verrassing of dat bedankje dat je zo graag wilt versturen? Bij Greetz kun je heel gemakkelijk gebak of taart naar wens bestellen en laten bezorgen bij verschillende ontvangers door heel Nederland. Naast de lekkerste bavarois taart vind je talloze andere lekkernijen in ons assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van een oreotaart, grootmoeders appeltaart of een lemon cheesecake? Met zoveel lekkers wordt het nog lastig kiezen.

Bavarois taart bestellen voor uiteenlopende gelegenheden

Natuurlijk kun je gebak of taart bestellen en laten bezorgen wanneer er iemand jarig is. Dat zal zeker een aangename verrassing zijn. Maar ook voor veel andere gelegenheden kun je heel goed bavarois taart bestellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een nieuwe woning of een nieuwe baan, een pensioen of een jarenlange vriendschap. Bij Greetz maken we er bovendien iets origineels en persoonlijks van. En door een breed assortiment verschillende soorten taarten en gebak aan te bieden, is er voor iedereen een passende lekkernij. Dat wordt smullen geblazen. Let maar op onze woorden.

Eenvoudig gepersonaliseerde bavarois taarten bestellen

Het leuke van Greetz is dat we bij veel taarten en gebakjes de mogelijkheid bieden om ze te personaliseren. Hoe dit in z’n werk gaat, zal je tijdens het bestelproces stap voor stap duidelijk worden gemaakt. Het begint met het selecteren van de gewenste taart. Echt persoonlijk wordt het natuurlijk met een eigen foto of tekst die je gaandeweg het bestelproces eenvoudig kunt toevoegen. Even uploaden of intypen en je ontwerp wordt aangepast. Het resultaat is een mooie, lekkere en persoonlijke bavarois taart, waar de ontvanger zeker door zal worden verrast. Je hoeft je overigens geen zorgen te maken of de taart wel net zo mooi aankomt als dat je hem gemaakt hebt. Voor de bezorging maken wij gebruik van speciaal transport, waardoor de taart kraakvers wordt bezorgd. Maak dus snel een account aan en bestel vandaag nog de lekkerste gebakjes of taarten.

2 resultaten gevonden.
Prijs  
Bavarois € 14,95
voeg toe aan je favorieten toegevoegd aan je favorieten
Bavarois met love steker € 18,90
voeg toe aan je favorieten toegevoegd aan je favorieten
2 resultaten gevonden.