Winkelmandje

Chocoladetaart bestellen

Wanneer er íets is waarvan iedereen geniet, is het wel chocolade. Het bestellen van een chocoladetaart is hierdoor een uitstekend idee. Velen van ons kunnen er geen genoeg van krijgen en zullen dan ook aangenaam verrast zijn, wanneer zij via Greetz een heerlijke chocoladetaart ontvangen. Jij weet vanaf nu dan ook direct wat je kunt bestellen als je zus, vriendin, moeder of collega iets te vieren heeft. Met weinig moeite kun je bij Greetz een taart kopen en bestellen, waarna wij hem voor je bezorgen op de gewenste dag. Uiteraard is dit ook erg leuk voor een jubilaris op het werk, een jarige vriendin of als felicitatie bij een geboorte.

Een persoonlijke chocoladetaart bestellen

Greetz biedt vele manieren om iets te zeggen. Met een persoonlijke taart die je helemaal zelf hebt kunnen uitkiezen en versieren wordt de verrassing nog groter. Door je wensen te selecteren in ons assortiment en het geheel af te ronden met een eigen foto, een bedrijfslogo of een persoonlijke tekst, weet je zeker dat de felicitatie of het bedankje geslaagd zal zijn. Wie wordt er immers niet blij van een verrukkelijke taart die met liefde is bereid en die met de grootste zorg speciaal voor jou ontworpen en bezorgd is? Weet jij al of je gaat voor een chocolademoussetaart, de reguliere variant, een mokkataart, of een slagroomtaart met een persoonlijke touch?

Chocoladetaart bestellen van topkwaliteit

Wanneer je besluit bij ons je chocoladetaart te bestellen, is er een ruim aanbod om uit te kiezen. In ons assortiment vind je diverse varianten, met en zonder persoonlijk tintje. Wat het ook wordt, je bent altijd verzekerd van een dagverse taart die door middel van gekoeld transport razendsnel door heel Nederland wordt bezorgd. Wil je iets leuks doen voor je vriendin, je baas, een familielid of een collega? Met een chocoladetaart van Greetz ben je altijd verzekerd van succes. Voor het toevoegen van een extra persoonlijke touch kun je kiezen voor een bijpassende wenskaart, die je indien gewenst kunt voorzien van een persoonlijke tekst of foto. Voor ieder speciaal moment is er een kaart die zich perfect laat combineren met een chocoladetaart naar wens.

4 resultaten gevonden.
Prijs  
sacher chocoladetaart Vanaf € 18,95
voeg toe aan je favorieten toegevoegd aan je favorieten
Chocolademoussetaart Vanaf € 18,95
voeg toe aan je favorieten toegevoegd aan je favorieten
Oreo taart € 40,49
voeg toe aan je favorieten toegevoegd aan je favorieten
Chocoladetaart € 39,25
voeg toe aan je favorieten toegevoegd aan je favorieten
4 resultaten gevonden.