Winkelmandje

Cupcakes bestellen

Heeft een dierbare iets te vieren en wil je hiervoor cupcakes bestellen? Bij Greetz ben je aan het juiste adres. Met veel liefde bakken onze geselecteerde banketbakkers de meest kleurrijke en smaakvolle cupcakes. Is het een cadeautje voor een speciale gelegenheid als een bedrijfsfeest, babyshower of verjaardag? Dan is het extra leuk om deze kleine gebakjes te personaliseren, bijvoorbeeld door een logo of een fotootje toe te voegen. Ben je op zoek naar nog meer afwisseling? Overweeg dan eens om het te combineren met macarons. Deze kleurrijke traktatie is eveneens een genot voor de smaakpapillen én het oog. Daarnaast vind je in ons ruime assortiment onder meer bijpassende wenskaarten, waarmee je het geschenk eveneens een persoonlijk tintje kunt geven.

Bijzondere cupcakes bestellen

Cupcakes zijn al vele jaren een hit in Amerika en langzaam maar zeker beginnen de kleine gebakjes ook ons land te veroveren. En terecht, want de lekkernijen zijn origineel, veelzijdig en bijzonder lekker. Ook heb je geen gedoe met snijden, want iedereen heeft z’n eigen cakeje. Wat je wensen ook zijn, Greetz maakt het mogelijk. Zo zijn de cakejes verkrijgbaar in vele varianten. De basis van de lekkernij bestaat uit boter, eieren, bloem, suiker en water. Als vulling kunnen er zeer veel verschillende ingrediënten worden gebruikt, zoals fruit, chocolade, vanille en fruit. Ook het aanbod van Greetz is zeer ruim, waardoor er werkelijk voor ieder wat wils is. 

Eenvoudig cupcakes bestellen

Bij Greetz maken we het leven van ons klant graag zo aangenaam mogelijk. Daarom worden al onze lekkernijen maar liefst zes dagen per week bezorgd. Dit doen wij op de plek die voor jou het meest efficiënt is. Vind je het bijvoorbeeld handiger om de cupcakes op je werk bezorgd te krijgen, dan regelen wij dat voor je. Het afleveradres heeft overigens geen enkele invloed op de kwaliteit van onze producten. Wij werken met dagverse producten en gekoeld transport, waardoor je altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit. Dat is nu de 100% tevredenheidsgarantie van Greetz. Ook rusten wij niet voordat wij een lach op het gezicht van de ontvanger hebben getoverd. Dus aarzel niet en bestel vandaag nog je favoriete cupcakes.

2 resultaten gevonden.
Prijs  
Cupcakes assortiment Vanaf € 19,25
voeg toe aan je favorieten toegevoegd aan je favorieten
Cupcakes fruit assortiment Vanaf € 19,25
voeg toe aan je favorieten toegevoegd aan je favorieten
2 resultaten gevonden.