Winkelmandje

Gesorteerd gebak en gebakjes bestellen

Ben je op zoek naar gesorteerd gebak dat je in een handomdraai online kunt bestellen en (bij iemand) thuis kunt laten bezorgen? Dan ben je bij Greetz absoluut in goede handen. In ons ruime assortiment vind je talloze heerlijke taarten, vlaaien, gebakjes en andere lekkernijen, zoals petit fours, macarons en cupcakes. Gesorteerd gebak bestellen via onze webshop heeft een aantal belangrijke voordelen. Je hoeft er de deur niet voor uit en je kunt direct online betalen. Ook hoef je niet zelf op pad om het gebak af te leveren. Dat doet onze koerier namelijk voor je. Onze koerier vervoert het gebak met speciaal gekoeld transport. Waarnaartoe? Dat mag jij zeggen. Dat kan een huisadres zijn of het adres van een bedrijf. Hij rijdt zelfs voor je naar de sport- of muziekvereniging bij jou in de buurt!     

Gesorteerd gebak bestellen doe je bij Greetz!    

Wil je taart kopen, dan is de grote vraag altijd: voor welke variant kies je? En wordt het een hele taart of twee halve? En wordt het een taart met lekker veel slagroom of ga je voor een gezondere variant met vruchten? Keuzes, keuzes, keuzes. Dus waarom niet van alles wat? Gesorteerd gebak bestellen bij Greetz betekent dat je een hazelnootgebakje, een tompouce, maar ook een heerlijk puntje vlaai tussen de gebakjes kunt verwachten. En om het helemaal af te maken kun je nog een kaartje meesturen met daarin een persoonlijke boodschap.

Bestelmoment en de bezorgdatum naar keuze

Bij ons een gesorteerd gebak bestellen kan ’s morgens, ’s middags, ‘s avonds en zelfs ‘s nachts. De deuren van onze webshop zijn namelijk 24 uur per dag geopend. Al ons gesorteerd gebak komt vers van de bakker en kan zes dagen per week bezorgd worden. Bij het plaatsen van je bestelling kun je bovendien zelf de bezorgdatum bepalen. Heb je meestal een bomvolle en vergeet je daardoor dat je eigenlijk van plan was gebak voor iemand mee te nemen? Geen nood: bij Greetz kun je je bestelling ook plaatsen en het vast klaarzetten om het te laten bezorgen op die ene speciale dag. We maken het jou graag zo eenvoudig mogelijk, zodat jij alleen nog maar hoeft te bepalen welke gebakjes je wilt bestellen.

1 resultaat gevonden.
Prijs  
Gebak assortiment € 25,25
voeg toe aan je favorieten toegevoegd aan je favorieten
1 resultaat gevonden.