Winkelmandje

Tompouce bestellen

Wie overheerlijke tompoucen wil bestellen, is bij Greetz helemaal aan het juiste adres. De tompouce komt uit Nederland en bestaat uit een laagje bladerdeeg met een dikke laag banketbakkersroom erop. Daar bovenop zit weer een laagje bladerdeeg dat wordt voorzien van glazuur. Vaak is dit een roze laagje glazuur, maar wij zouden Greetz niet zijn als we daar niet de nodige variatie in aan zouden brengen. Bij ons kun je heel gemakkelijk een tompouce bestellen in verschillende maten en kun je er zonder problemen een persoonlijke twist aan toevoegen. Zo wordt het niet alleen een smakelijke, maar ook een unieke verrassing. Wil je eens flink uitpakken? Kijk dan ook eens bij onze andere kleine gebakje, zoals de cupcakes, petit fours en macarons.

Tompouce bestellen, dat wordt genieten! 

Door bij Greetz een heerlijk (gepersonaliseerd) gebak te bestellen kun je iemand op originele wijze verrassen. Een verjaardag, een jubilaris of een nieuw huis? Of zijn er feestdagen in aantocht en wil je iemand een fijne dag wensen? Denk er dan eens over om vrolijke tompoucen te bestellen met een groet voor de feestdagen. Met gemak versieren we de lekkernijen met Vrolijk Pasen, Vrolijk Kerstfeest of een Fijne Koningsdag. Om aan de laatste bestelling nog wat meer elan toe te voegen, kunnen we het glazuur natuurlijk ook een oranje kleur meegeven. Wat je wensen ook zijn, wij maken het mogelijk.

Tompouce met een persoonlijk tintje

De tompoucen die je bij Greetz kunt bestellen kun je heel persoonlijk maken door er een afbeelding of eigen tekst aan toe te voegen. De bovenkant van de tompoes leent zich bijzonder goed voor het meegeven van een eigen idee of de nodige versiering. Tijdens het bestellen kun je heel eenvoudig je eigen wensen doorgeven. Een leuke foto? Een naam of een logo? Greetz bezorgt heerlijke gepersonaliseerde tompoucen wanneer en waar je maar wilt. Laat je door niets tegenhouden en bestel vandaag nog je favoriete lekkernijen. Dan zorgt Greetz ervoor dat ze maar liefst zes dagen per week, van maandag tot en met zaterdag, dagvers zullen worden afgeleverd. Wie maak jij binnenkort blij met een doos vol heerlijke tompoucen?

1 resultaat gevonden.
Prijs  
Tompouce Vanaf € 17,95
voeg toe aan je favorieten toegevoegd aan je favorieten
1 resultaat gevonden.