Winkelmandje

Vlaai bestellen

Wie iets lekkers wil bestellen, zit met een verse vlaai altijd goed. Deze taarten zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen en zijn geschikt voor uiteenlopende gelegenheden. Zo is er altijd een vlaai die voldoet aan jouw wensen en waarmee je een ander op originele wijze kunt verrassen. Kies je ervoor een vlaai te bestellen bij Greetz, dan ben je verzekerd van een smakelijke taart die je geheel aan jouw wensen kunt laten voldoen. De vlaaien zijn namelijk verkrijgbaar in diverse ontwerpen en kunnen met persoonlijk geselecteerde versieringen helemaal eigen gemaakt worden. Zo heb je altijd een uniek en persoonlijk cadeau voor iemand die je lief hebt.

De lekkerste vlaaien bestel je bij Greetz

Vrijwel geen enkele vlaai die bij Greetz de deur uitgaat is hetzelfde als z’n voorgangers. Toch weten onze bakkers er iedere keer weer een vers en zeer smakelijk geheel van te maken. Dagelijks bereiden zij de vlaaien die klanten bij ons bestellen vers en houden zij rekening met specifieke wensen. Ook bij het bezorgen van de vlaaien is de wil van de klant leidend. Jij bepaalt immers zelf wanneer je de verrassing wilt laten bezorgen. We staan zes dagen per week klaar om jouw vlaaien bij je geliefde, je collega, een vriend, een familielid of een zakenrelatie te bezorgen. Alles is mogelijk en kwaliteit staat altijd voorop. Zo worden de taarten bezorgd door middel van gekoeld transport. Hierdoor is de taart, waar de bezorging ook mag zijn, ook bij aflevering supervers.

Zakelijke vlaaien, altijd een succes

Ook op zakelijk vlak heb je af en toe iets te vieren. Een succesvolle lancering, een fijne samenwerking of een collega die wel een verrassing heeft verdiend, bij Greetz kennen we talloze redenen om voor iemand een vlaai te bestellen. Wat het daarbij nog leuker maakt, is dat je de vlaaien verder gepersonaliseerd kunnen worden met een bedrijfslogo, een foto of een eigen tekst. Zo ziet de ontvanger direct waar hij deze heerlijke vlaai aan heeft verdiend. En omdat vlaaien wat groter van formaat zijn, kunnen ook collega’s met een gerust hart een vorkje mee prikken. Weet je al of je voor een vruchtenvlaai, appelkruimelvlaai of kersenvlaai gaat?

3 resultaten gevonden.
Prijs  
Kersenvlaai € 14,75
voeg toe aan je favorieten toegevoegd aan je favorieten
Kruimelvlaai € 15,95
voeg toe aan je favorieten toegevoegd aan je favorieten
Appelkruimelvlaai € 15,95
voeg toe aan je favorieten toegevoegd aan je favorieten
3 resultaten gevonden.