Winkelmandje

Vruchtentaart bestellen

Een vruchtentaart is één van de lekkerste en vrolijkste verrassingen die je kunt bestellen en laat deze taart nu net in het assortiment Greetz te vinden zijn! Onze vruchtentaart valt gegarandeerd bij iedereen in de smaak en is een heerlijke verrassing voor bijvoorbeeld een jarige Sarah of Abraham, een nieuwbakken papa of mama of een collega die wat te vieren heeft. En voor elke vruchtentaart die je bij ons bestelt, geldt dat je hem heel eenvoudig kunt personaliseren. Heb je een lieve boodschap voor je beste vriendin of een grappige foto van je zus of broer? Je kunt van alles op de taart laten zetten en hebt de keuze uit heel veel verschillende versieringen en designs. Zelfs een foto op je taart wordt volledig eetbaar. Dat wordt dus smullen!

Heerlijke vruchtentaart bestellen

Een vruchtentaart bestellen bij Greetz doe je wanneer het jou uitkomt en kan 24 uur per dag. En of je nu een taart vol vruchten, een chocoladetaart of Grootmoeders appeltaart bestelt, al onze lekkernijen komen vers van de bakker en kunnen zes dagen per week worden bezorgd. De taart wordt meegegeven aan een speciale koerier die hem gekoeld vervoert en hem op het door jou gekozen adres aflevert. We durven te wedden dat er direct een brede glimlach op het gezicht van de ontvanger verschijnt op het moment dat hij of zij de smakelijke verrassing ziet.

Vruchtentaart met 100% tevredenheidsgarantie

Een taart bestellen is de perfecte manier om iemand te verrassen. Er is immers weinig leuker dan het ontvangen van een gepersonaliseerde taart. Is de boodschap die je wilt overbrengen te lang om op de taart te zetten? Dan kun je de vruchtentaart bestellen in combinatie met een eigen gemaakte wenskaart. Dat maakt de verrassing nóg groter. En wat je ook bij ons bestelt, bij Greetz geven we altijd een 100% tevredenheidsgarantie en laten we niets aan het toeval over. Hierdoor kunnen we je niet alleen garanderen dat de taart in perfecte toestand wordt afgeleverd, maar ook dat jij én de ontvanger blij zullen worden van het eindresultaat. Wie ga jij binnenkort verrassen met een verse, gepersonaliseerde vruchtentaart?

2 resultaten gevonden.
Prijs  
Slagroomtaart Vanaf € 17,45
voeg toe aan je favorieten toegevoegd aan je favorieten
Appeltaart Vanaf € 16,25
voeg toe aan je favorieten toegevoegd aan je favorieten
2 resultaten gevonden.