De laatste dagen van het jaar staan bij de meeste mensen vooral bekend als dagen vol met gezelligheid en blijdschap en met als hoogtepunt natuurlijk het vieren van oud en nieuw. Een gelukkig nieuwjaar ga je natuurlijk graag tegemoet met familie, fijne vrienden of collega’s. Aftellen op oudjaarsavond of een gezellige nieuwjaarsborrel… Trek die fles champagne open en maak er wat moois van!

Of het nou voor een zakelijke nieuwjaarsborrel is of gewoon een feestje thuis. Bij Greetz hebben we een groot aanbod leuke nieuwjaarsborrel uitnodigingen. Wat is er nou leuker dan voor jouw nieuwjaarsborrel een persoonlijke uitnodiging te maken en versturen? Voeg bijvoorbeeld een foto of logo van het bedrijf toe voor een persoonlijke touch. Of nodig medewerkers en zakenrelaties op een originele manier uit voor de nieuwjaarsborrel. Vergeet niet om belangrijke informatie zoals de dresscode, datum, adres en tijdstip te vermelden op de uitnodiging. Maar voeg ook een leuk persoonlijk tekstje toe! Inspiratie nodig? Check dan onze voorbeeldteksten hieronder:

Uitnodigingsteksten oud en nieuw

Onder het genot van een lekker drankje en een borrelhapje heffen wij het glas en toosten wij op een gezond en goed 2020!

Be there!

10 januari
17.00 uur
[LOCATIE]

***

WAT: Nieuwjaarsfeest
WAAROM: knallend het nieuwe jaar in!
WANNEER: 31 december 2020
WAAR: Bij ons thuis op Einsteinlaan 9 in Badhoevedorp
TIJD: vanaf 20.00 uur

***

Wij nodigen u van harte uit om samen met ons te borrelen op het nieuwe jaar. U bent van harte welkom op 10 januari vanaf 17.00 uur in ons kantoor aan de [ADRES].

De directie

***

Graag nodigen wij u uit om samen met ons terug te blikken op het mooie afgelopen jaar, maar vooral te proosten op het nieuwe jaar!

Graag tot ziens op 10 januari 2021 vanaf 17:00 uur.

We wensen u fijne feestdagen en zien u graag in het nieuwe jaar!

[NAMEN]

***

Samen knallend het nieuwe jaar in gaan?
Je bent van harte welkom om 20.00 uur bij ons thuis.

[NAMEN]

***

Wij willen u graag bedanken voor een prettige samenwerking van het afgelopen jaar. Natuurlijk hopen wij dit ook in het nieuwe jaar voort te zetten. Wij nodigen u graag uit op 10 januari 2021 vanaf 17.30 uur om onder het genot van borrel terug te blikken op het afgelopen jaar, maar vooral gezamenlijk het glas te heffen op het nieuwe jaar.

Wij wensen u een fijne jaarwisseling,

[BEDRIJFSNAAM]


ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Zelf uitnodiging maken?

Heb je de juiste uitnodigingstekst gevonden en wil je nu een gepersonaliseerde uitnodiging maken? Dat kan bij Greetz! Upload een eigen foto, schrijf je eigen teksten en plak stickers waar je maar wilt op de kaart. Lees hieronder het stappenplan en start daarna met het maken van je eigen persoonlijke kaart.