Vragen of opmerkingen? 020-5606593 - Bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 22:00
Winkelmandje

Geboortekaartjes, maak ze online bij Greetz!

Bij de geboorte van je kindje komt een heleboel kijken. Niet alleen tijdens je zwangerschap moet je aan een hoop praktische zaken denken, ook na de geboorte valt er nog veel te regelen. Eén van die dingen die je moet regelen is het maken van je geboortekaartjes. Bij Greetz kun je gemakkelijk online je geboortekaartjes bestellen. Je kunt ervoor kiezen om een geboortekaartje te maken uit één van onze collecties of om je eigen kaartje te maken met bijvoorbeeld een foto van je pasgeboren baby. Je hebt de keuze uit verschillende thema’s als hip, klassiek of stoer voor jongens en meisjes . Alle kaartjes zijn uniek en vind je exclusief bij Greetz!

Maak je geboortekaartje helemaal naar eigen wens

Het maken van een geboortekaartje bij Greetz is heel gemakkelijk. Nadat je een kaartje gekozen hebt, kun je zelf de voorkant aanpassen met een tekst of een mooie foto of sticker. Daarnaast kun je de hele binnenkant vullen met tekst in verschillende lettertypes of kleuren. Inspiratie nodig voor een leuke tekst? Bekijk hier dan de tekstvoorbeelden van Greetz.

Gratis proef geboortekaartje!

Je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat je geboortekaartje aan al je wensen voldoet. Om er zeker van te zijn dat jouw geboortekaartje precies zo is als jij het wilt, kun je bij Greetz een gratis proef geboortekaartje bestellen. Maak je het proefkaartje voor 18:00 uur, dan versturen wij het nog dezelfde dag. Zo kun je op je gemak thuis beoordelen of je geboortekaartje helemaal naar wens is, of dat je toch nog wat wilt veranderen.

Ben je tevreden met je proefdruk? Dan kun je er voor kiezen om je geboortekaartje direct door ons te laten versturen of om ze als pakketje thuis te laten bezorgen. Zo kun je op je gemak, thuis bekijken wie je allemaal een kaartje wilt sturen en de kaartjes zelf adresseren en versturen.

807 resultaten gevonden.
Prijs  
807 resultaten gevonden.