Verover je geliefde met Valentijnsbloemen

Wie bezorg jij hartkloppingen op Valentijnsdag? Met een grote bos rozenaan huis maak je een onvergetelijk romantische indruk. Of het nu voor je geheime liefde of een jarenlange verkering is. Bij Greetz vind je ruime keuze aan valentijnsboeketten in alle soorten en maten. Natuurlijk met rode rozen, die staan voor liefde en passie. Ga je voor een rode roos in een mooi vaasjeof juist een overweldigend boeket? Wij brengen de verrassing netjes voor je aan huis. Volledig anoniem als je wilt. Valentijnsdag is ook het juiste moment om speciale vrienden of familie blij te maken met een mooi valentijnsboeket. Simpelweg om te laten weten dat je om diegene geeft. ‘Ik hou van je’, is immers niet alleen weggelegd voor de romantische liefde.

Stuur een valentijnskaart met je Valentijnsboeket mee

Maak het extra persoonlijk door kaart met een romantische boodschap mee te sturen. Greetz biedt een groot assortiment valentijnskaarten, maar we hebben ook chocolade,wijnof een ballon in de vorm van een hart.

Daarom Greetz op Valentijnsdag

* Bezorging op Valentijnsdag zelf

* Kan volledig anoniem

* 8 dagen versgarantie

* Romantische verpakking

* Combineren met valentijnskaart

Bezorging bloemen op Valentijnsdag

Wanneer je voor 21.00 uur bestelt, dan bezorgen we het valentijnsboeket al de volgende dag. De bloemen komen op water en blijven gegarandeerd 8 dagen vers. Tip: bloemen bestellen voor Valentijnsdag kan al langer van tevoren, zo weet je zeker dat je het niet vergeet.