Echt persoonlijke aandacht geef je met Greetz

Iemand verrassen of even laten weten dat je aan hem of haar denkt, doe je met Greetz. Of er nu iemand jarig is, aan een nieuwe fase in zijn of haar leven begint of een steuntje in de rug kan gebruiken, een persoonlijke kaart of mooi cadeautje kan veel betekenen.


Altijd uniek en persoonlijk


Verrassingen met eigen tekst en foto

Je kunt bij ons je verrassing uniek maken door tekst en eigen foto’s toe te voegen. Verstuur bijvoorbeeld een lieve fotokaart, plaats die zoete foto op lekkere chocolade of kies voor jouw favoriete quote op een fles heerlijke drank.


De leukste verpakking van Nederland

Onze verrassingen worden bezorgd in de mooiste verpakkingen. Het uitpakken is daarom al een feestje op zich. En wist je dat onze verpakkingen makkelijk te veranderen zijn in een speelkasteel voor kinderen en een heerlijke slaapplek voor katten? :-)


7 dagen per week bezorgd

Voor 22:00 uur besteld = volgende dag al verrassen

Als je iemand echt persoonlijke aandacht wil geven, wil je natuurlijk ook dat je zelf kunt kiezen wanneer. Bestel je voor 22:00 uur, dan bezorgen wij je verrassing de volgende dag al.


Sparen voor korting met MyGreetz

Als lid van Greetz heb je met je eigen account (MyGreetz) heel veel voordelen. Sparen voor korting is natuurlijk leuk omdat je van verrassen nooit genoeg krijgt. Maar er zijn er nog veel meer om het jou leuker & makkelijker te maken:

Stampz sparen
voor korting
Favoriete &
bewaarde
producten
Foto album met
eigen foto’s
Je eigen
kalender
Je eigen
adresboek