Waarom Greetz

Echt persoonlijke aandacht geef je met Greetz

Iemand verrassen of even laten weten dat je aan hem of haar denkt, doe je met Greetz. Of er nu iemand jarig is, aan een nieuwe fase in zijn of haar leven begint of een steuntje in de rug kan gebruiken, een persoonlijke kaart of mooi cadeautje kan veel betekenen.

Altijd uniek en persoonlijk

Verrassingen met eigen tekst en foto

Je kunt bij ons je verrassing uniek maken door tekst en eigen foto’s toe te voegen. Verstuur bijvoorbeeld een lieve fotokaart, plaats die zoete foto op lekkere chocolade of kies voor jouw favoriete quote op een fles heerlijke drank.

De leukste verpakking van Nederland

Onze verrassingen worden bezorgd in de mooiste verpakkingen. Het uitpakken is daarom al een feestje op zich. En wist je dat onze verpakkingen makkelijk te veranderen zijn in een speelkasteel voor kinderen en een heerlijke slaapplek voor katten? :-)

Voor 22:00 uur besteld = volgende dag al verrassen

Als je iemand echt persoonlijke aandacht wil geven, wil je natuurlijk ook dat je zelf kunt kiezen wanneer. Bestel je voor 22:00 uur, dan bezorgen wij je verrassing de volgende dag al.

MyGreetz

Speciaal voor onze klanten is er MyGreetz: de ultieme attentservice. MyGreetz helpt je speciale momenten zoals verjaardagen en jubilea herinneren. Als lid van Greetz heb je met je eigen account (MyGreetz) heel veel voordelen. Niet alleen je favoriete items worden bewaard, ook spaar je voor korting met Stampz en kun je heel gemakkelijk je eigen kalender en adresboek bijhouden. Handig toch? Meer dan 2 miljoen Greetz-klanten gingen je al voor en we nodigen jou ook graag uit. Kijk op MyGreetz voor meer informatie.

Wie bezorg jij een bijzondere dag?

Maak de verjaardag van jouw zoon of dochter onvergetelijk, bedank een medewerker voor zijn inzet, steek een goede vriend of vriendin een hart onder de riem of feliciteer de kersverse ouders met de geboorte van hun kleine wonder. Voor ieder speciaal moment een persoonlijke verrassing.

Deel jouw glimlach #greetzmoment