Uniek verrassen
met je eigen naam

Bij Greetz kun je je cadeau extra persoonlijk en uniek maken. Voeg bijvoorbeeld de naam van de kleine toe aan een sleeve om een origineel kraamcadeau te geven. Of verras de ontvanger met een foto van zijn of haar kleine op het cadeau, daar scoor je pas echt punten mee! Je kan nu zelfs de naam van de kleine laten borduren op bijvoorbeeld een slabbetje of een knuffeltje: wow!

Bekijk hier ons assortiment =>

Bij Greetz kun je kiezen uit heel veel mooie merken. Wij hebben deze merken met zorg uitgezocht om jou het mooiste assortiment aan te bieden. Al onze merken zijn van hoge kwaliteit zodat de ontvanger extra lang van het cadeau kan genieten.

Maak het cadeautje helemaal af door het in te laten pakken door de Greetz inpak service. Onze medewerkers staan dag en nacht voor je klaar om jouw cadeautje te voorzien van inpakpapier en een lintje. Hierbij heb je keuze tussen verschillende thema’s zodat het pakpapier past bij jouw cadeautje en de ontvanger.

Bij ons kan je jouw cadeau zo persoonlijk maken als je zelf wilt! Bij Greetz kun je namelijk kiezen uit een ruim aanbod aan cadeaus met eigen foto en naam. Greetz print het door jou gemaakte design en zorgt ervoor dat jouw product mooi bij de ontvanger aankomt.

Wij behandelen jouw bestelling met de grootste zorg, wij willen er namelijk zeker van zijn dat de verrassing goed aan komt bij de ontvanger. Wij garanderen een glimlach bij de ontvanger én bij jou.

Zeg het op jouw manier. Dat betekent natuurlijk ook dat je zelf kunt kiezen wannéér. Zo kan je nog voor 22:00 je cadeau bestellen en de volgende dag laten bezorgen. Vandaag nog of op zondag verrassen? Dat kan met onze speciale koeriersdienst.

Als lid van Greetz heb je met je eigen account (MyGreetz) heel veel voordelen. Sparen voor korting is natuurlijk leuk omdat je van verrassen nooit genoeg krijgt. Maar er zijn er nog veel meer om het jou leuker & makkelijker te maken:

Stampz sparen
voor korting
Favoriete &
bewaarde
producten
Foto album met
eigen foto’s
Je eigen
kalender
Je eigen
adresboek